• Головна
  • Способи перевірки авто по Він або держномеру в Україні
Новини компаній
15:00, 27 травня

Способи перевірки авто по Він або держномеру в Україні

Новини компаній
Способи перевірки авто по Він або держномеру в Україні, фото-1

Як дізнатися справжнє минуле автомобіля: огляд популярних сервісів перевірки авто в Україні.

Перевірка автомобіля перед купівлею береже нерви і позбавляє нового власника непередбачених витрат. Дізнатися минуле транспортного засобу - участь в аваріях, технічне обслуговування, юридичний статус та багато іншого допоможуть спеціальні онлайн-сервіси перевірки авто за VIN-кодом та держномером.

Як працюють сервіси перевірки

Перевірка авто за ВІН виконується на основі інформації з партнерських баз даних. Серед них реєстри державних органів та приватних комерційних компаній (автодилери, страховики, СТО, автомобільні аукціони, банки та ін.). Деякі сервіси співпрацюють із популярними дошками оголошень та розвивають власні реєстри.

Завдяки гнучким методам роботи перевіряти автомобіль можна не лише за VIN, а й за реєстраційним номером, фрейм-кодом. Користувач отримує достовірні відомості, на підставі яких може зробити об`єктивний висновок про придбання ТЗ або відмову від укладання угоди.

У звіті подано таку інформацію:

  • участь у дорожніх аваріях;
  • історія проходження техогляду;
  • кількість колишніх власників та їх статус (фізособа/юрособа);
  • виконання ремонту;
  • наявність обтяжень (застава, лізинг, кредит) та обмежень на реєстраційні дії;
  • експлуатація в каршерингу та таксі;
  • статус утилізованого, тотального авто;
  • пробіг;
  • митна історія;
  • дані про зміну конструкції;
  • відомості про викрадення, розшук.

Огляд найкращих сервісів перевірки авто в Україні

Automoli

Доступна перевірка за VIN-кодом або номерним знаком. Сервіс видає інформацію про автомобілі зі Сполучених Штатів та Європи. У звіті міститься інформація про пробіг, пошкодження, техогляд, викрадення, доступна фотодокументація ТЗ. На сайті є функція декодера ВІН-номера, онлайн-оцінки машини. Залежно від країни походження пропонується кілька варіантів звітування.

CARS.UA

Перевіряє машини за ВІН-кодом або держномером. Використовує відкриті дані МВС України про транспортні засоби та їх власників. Надає достовірні дані про розшук, викрадення, процедуру реєстрації/перереєстрації.

UKR.ZONE

Цілодобовий сервіс формує звіт про авто на підставі Єдиного реєстру МВС, який включає відомості з 1 січня 2013 року. Користувач отримує інформацію про статус колишніх власників, вказаний під час постановки на облік адреси реєстрації. Розраховується середня вартість марки та моделі в області, де проживає користувач. Дані зручно відображаються у вигляді графіка.

Carvertical

Онлайн-сервіс допомагає дізнатися минуле авто, мотоциклів та інших транспортних засобів за VIN та держномером. Надає відомості про скручування пробігу, пошкодження при аваріях, зміну власника, інформацію про викрадення та розшук по лінії МВС. Звіт супроводжується архівними фотографіями для створення глибшого враження про автомобіль. Він не сприймається як юридичний доказ у судових суперечках, але допоможе виключити невдалу покупку.

AutoRept

Сервіс веде пошук інформації щодо держномеру машини. Використовує бази даних, які містять інформацію про реєстрацію транспортних засобів з 2013 року. Їхнє оновлення виконується на початку кожного календарного місяця.

VINSRY

Сервіс перевірки європейських автомобілів щодо участі в ДТП, наявності юридичних проблем, ремонтів, динаміки зміни пробігу, зміни реєстрації в різних країнах. Співпрацює з дилерськими та сервісними центрами, СТО, пунктами техогляду, держорганами. Доступний дешифратор ВІН-коду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...