• Головна
  • Найкращі американські бренди косметичних засобів: короткий огляд
Новини компаній
13:47, 24 травня

Найкращі американські бренди косметичних засобів: короткий огляд

Новини компаній

У Сполучених Штатах Америки є багато компаній, які займаються виробництвом косметичних засобів, що мають величезну популярність у всьому світі. Американські бренди виготовляють продукти для догляду за волоссям та шкірою обличчя й тіла, декоративну косметику, парфумерію. Багато товарів поширені не лише серед звичайних споживачів, а й з-поміж професійних візажистів, перукарів, стилістів. У статті розповідаємо про найвідоміші бренди косметики родом із США.

pexels-photo-2536965.jpeg (923×750)

pexels-photo-2536965.jpeg (923×750)

Компанія Revlon — символ вишуканості та гламуру

Торговельна марка Revlon з'явилася на початку 1930-х років. Знаковою подією в історії розвитку компанії став випуск набору помади та лаку одного кольору. Це принесло бренду популярність і дало поштовх до подальшого розвитку. Розширюючи сферу діяльності, компанія розпочала виробництво засобів для догляду за волоссям з урахуванням різних його типів та особливостей процедур — укладання, фарбування, завивки. Завдяки такому підходу шампуні, маски, лаки, пінки, фарби та бальзами для волосся Revlon стали популярними як серед звичайних споживачів, так і з-поміж професійних перукарів.

Бренд Mary Kay — стиль у рожевому кольорі

Ця компанія була заснована в 60-х роках минулого століття, взявши курс на виробництво засобів для макіяжу та догляду за шкірою. Сьогодні в асортименті бренду є різноманітні креми, лосьйони, помади, блиски для губ, фарби для вій і брів, туш із різними ефектами. Завдяки доступній вартості та високій якості продукція Mary Kay має величезний попит не тільки в Америці, а й у європейських країнах, включно з Україною.

pexels-photo-2533266.jpeg (1108×750)

pexels-photo-2533266.jpeg (1108×750)

Olay — особлива доглядова косметика

Історія компанії Olay, яка розпочалася у 50-х роках минулого століття, дуже цікава — один хімік вирішив створити для своєї дружини спеціальний крем для обличчя, ефективний, але без агресивних компонентів у складі. Продукт виявився настільки якісним, що невдовзі вчений заснував власну компанію з виробництва косметичних засобів для догляду за шкірою обличчя. Особливої ​​популярності бренд набув після презентації лінійки антивікової косметики, а також препаратів, призначених для інтенсивного зволоження шкіри, боротьби зі зморшками та втратою пружності.

Як купити американську косметику в Україні

Є два варіанти — купувати косметичні засоби в місцевих магазинах, які роблять націнку 30–50%, або замовляти все необхідне на американських сайтах. У другому випадку можна суттєво заощадити навіть з урахуванням витрат на доставлення. Найзручніша та недорога доставка з Америки в Україну здійснюється за допомогою сервісу Nova Poshta Shopping. Максимально прості умови співпраці та доступна вартість пересилки роблять цей сервіс дуже популярним серед українців, які віддають перевагу онлайн-шопінгу за кордоном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...