• Головна
  • Легкий вибір чоловічих бігових кросівок ASICS
Новини компаній
14:29, 9 травня

Легкий вибір чоловічих бігових кросівок ASICS

Новини компаній

Фірмові кросівки ASICS поєднують всі сучасні та важливі технології й характеристики. Для того, щоб вибрати взуття для бігу, не доведеться довго вивчати модель та її особливості, адже ви можете бути впевнені в високій якості та технологічності кожної пари. Варто лише розглянути основні критерії вибору взуття онлайн без примірки та визначити свою найкращу пару в колекціях чоловічого бігового взуття https://dykyikram.com/bigovi-krosivki/cholovichi/asics виробника.

Легкий вибір чоловічих бігових кросівок ASICS, фото-1

З чого почати вибір бігового взуття

Вибір кросівок для чоловіків повинен базуватися на стилі бігу, індивідуальних потребах і комфорті. Здається, що визначити взуття, яке відповідає цим потребам, надто складно. Проте, зробити це можна дуже легко самостійно або за допомогою спеціалістів магазину взуття.

  • Особливості стопи. Якщо у вас є фізіологічні особливості, серед яких плоскостопість, високий або низький підйом стопи, вибирайте кросівки з функціями підтримки та корекції положення.
  • Комфорт. У питанні комфорту варто орієнтуватися на дихаючі матеріали й достатньо м'яку амортизацію для захисту від ударів. Чудовим вибором стануть кросівки з сітчастим, жакардовим, текстильним та комбінованим верхом взуття.
  • Умови тренувань. Перед тим як вибирати кросівки, важливо визначити свій стиль бігу. Бігаєте ви на довгі, короткі дистанції? Працюєте над розвитком швидкості або ні? Чи ви переважно бігаєте по рівній дорозі або нерівній місцевості? Всі ці питання є важливими для бігунів, й в цьому випадку варто обирати кросівки за видами технологічного оснащення.

Технології бігових кросівок ASICS для чоловіків

ASICS є однією з провідних марок у світі бігового взуття, й випускає різноманітні моделі, які використовують передові технології для забезпечення максимального комфорту, підтримки та продуктивності під час бігу.

  • GEL-технологія. Одна з основних технологій амортизації в кросівках ASICS. Гелеві вставки, розташовані в підошві кросівок, забезпечують відмінне поглинання ударів під час бігу по твердій поверхні, що дозволяє зменшити навантаження на суглоби та м'язи.
  • FLYTEFOAM технологія. Легка, але високоякісна підошва, яка забезпечує ефективну амортизацію та повернення енергії під час руху. Вона допомагає зменшити втому ніг та забезпечує плавний й швидкий біг.
  • TRUSSTIC SYSTEM. Технологія надає стабільність та підтримку середньої частини стопи, допомагаючи уникнути перекручувань і спортивних травм.
  • AHAR+. Технологія використовується в підошвах ASICS і забезпечує високу міцність та тривалий термін служби. Вона допомагає забезпечити надійне зчеплення з будь-якою поверхнею та покращити стійкість.
  • GUIDANCE LINE. Це вертикальна жолобкова система в підошві, яка сприяє більш ефективному руху вперед під час бігу, допомагаючи зменшити втому та підвищити продуктивність.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...