• Головна
  • Позиційні бої тривають на Запорізькому напрямку та на межі Донецько-Запорізької області, - ISW
10:07, 30 квітня

Позиційні бої тривають на Запорізькому напрямку та на межі Донецько-Запорізької області, - ISW

Позиційні бої тривають на Запорізькому напрямку та на межі Донецько-Запорізької області, - ISW

29 квітня тривали позиційні бої на заході Запорізької області в районі Роботиного та Вербового (на схід від Роботиного), але лінія фронту не змінилася. Повідомляється, що підрозділи російського 108-го повітряно-десантного (ВДВ) полку (7-ма дивізія ВДВ), 291-ї гвардійської артилерійської бригади (58-ма загальновійськова армія Південного військового округу і 42-ї мотострілецької дивізії діють поблизу селища Роботине.

Про це повідомляє у своєму зведенні Інститут вивчення війни (ISW), передає 061.

Вчора тривали позиційні бойові дії на ділянці кордону Донецько-Запорізької області, однак підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не зафіксовано. Позиційні бої тривали біля Водяного, Новодарівки, Урожайного і Старомайорського.

Російські мілблогери стверджували, що російські війська просунулися біля Микільського (на південний схід від Вугледара), до 200 метрів біля Урожайного та до 700 метрів біля Старомайорського, але ISW не знайшло візуального підтвердження цих тверджень.

Міністерство оборони Росії продовжує нагороджувати російські військові частини за службу в Україні. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу нагородив російську 11-ту інженерну бригаду Південного військового округу за будівництво укріплень на Лисичанському, Соледарсько-Бахмутському, Авдіївському, Запорізькому та Каховському напрямках.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що країна-агресорка скинула авіаційну бомбу на Малу Токмачку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бої #кордон #просуввання #нагородження військових за укріплення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...