• Головна
  • Президент України відзначив рятувальників, поліцейських та медиків, які допомогли постраждалим у Запоріжжі
15:53, 7 квітня

Президент України відзначив рятувальників, поліцейських та медиків, які допомогли постраждалим у Запоріжжі

Президент України відзначив рятувальників, поліцейських та медиків, які допомогли постраждалим у Запоріжжі

Володимир Зеленський у своєму зверненні відзначив безстрашних журналістів, що постраждали під час підлої повторної ракетної атаки 5 квітня і подякував поліцейським, рятувальникам та медикам, що надавали допомоги пораненим співмешканцям

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні, передає 061.

«Запоріжжя, просто підлий удар напередодні. Постраждали там, зокрема, журналісти, які були на місці та фіксували наслідки першого удару, коли він відбувся.І потім відбувся повторний удар. І зараз досі в реанімації кореспондентка агенції «Укрінформ» Ольга Звонарьова. Була також поранена кореспондентка ТСН Кіра Овес. Я бажаю їм та усім іншим постраждалим якнайшвидшого одужання.», - зазначив Зеленський.

Він пообіцяв, що Сили оборони та безпеки України обов’язково наддадуть відповідь Росії на кожен обстріл, на кожен прояв терору проти наших людей і держави.

«Зараз я хочу персонально відзначити тих наших людей, хто особливо проявив себе цими днями, допомагаючи зберегти життя після російських ударів. У Запоріжжі це рятувальники - Борис Сердюк, Дмитро Бородатий, Олександр Куленко, наші поліцейські Андрій Грачов та Михайло Малахов, а також працівники швидкої Запоріжжя Олена Кострюкова, Ярослав Бардаков та Олена Стариковська. Вони одними з перших прибули і надавали допомогу, навіть попри повторний удар», - зазначив він наприкінці.

Внаслідок масованого ракетного удару 5 квітня поранення отримали 23 людини, серед них - двоє дітей і поліцейський. Загинуло четверо людей - двоє чоловіків і дві жінки. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізька журналістка розповіла подробиці ракетної атаки, під час якої отримала поранення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #Запоріжжя #ракетна атака #журналісти #постраждалі #цивільні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...