• Головна
  • Комунальники вивезли понад 260 тонн будівельних уламків з місць влучання ракет в Запоріжжі
17:04, 23 березня

Комунальники вивезли понад 260 тонн будівельних уламків з місць влучання ракет в Запоріжжі

Рятувальники, спецтехніка ДСНС разом з комунальниками та волонтерами продовжують аварійно-рятувальні роботи на місцях ракетних ударів в Запоріжжі.

Про це повідомили в ДСНС.

На місцях влучань продовжують розбирати завали, демонтувати пошкоджені конструкції, прибирати та вивозити будівельне сміття. За 2 дні комунальні служби вивезли понад 260 тонн будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 33 мешканцям будинків та родичам постраждалих. Окрім цього, в наметах міськради та комунальних автобусах працюють представники соцслужб і райадміністрацій. Допомогу надають і благодійні організації.

В Запорізькій міській раді повідомили, що «закрили» вікна у 19 багатоповерхівках та 54 приватних будинках. Для цього з міського резерву використали майже 700 листів OSB. Роботи із закриття вікон та ремонту дахів тривають. Мешканцям приватних будинків, які вирішили виконувати роботи самостійно, з міського резерву надали 400 листів шиферу і 170 листів OSB.

Як раніше писав 061, внаслідок ракетної атаки 22 березня в Запоріжжі загинули троє людей. Зуйновано 10 приватних будинків, пошкоджено ще понад 400.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рятувальники #ракетна атака #завали #ДСНС #будинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...