• Головна
  • У Запоріжжі посадовці пропонують ліквідувати інспекцію з благоустрою на користь «Муніципальної варти»
13:57, 17 березня

У Запоріжжі посадовці пропонують ліквідувати інспекцію з благоустрою на користь «Муніципальної варти»

У Запоріжжі посадовці пропонують ліквідувати інспекцію з благоустрою на користь «Муніципальної варти»

На найближчій сесії міської ради депутатам пропонують затвердити проєкт рішення щодо ліквідації комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» в рамках оптимізації.

Про це повідомляється в проєктах рішень міськради, передає 061.

Посадовці зазначають що таке рішення допоможе зекономити бюджетні кошти, оскільки з появою комунального підприємства «Муніципальна варта» почали дублюватися деякі завдання, що виконувала установа «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя»

В рамках оптимізації, при ліквідації інспекції планується скоротити штатні одиниці адміністративного складу, а саме – керівника, відділ планово-економічної, бухгалтерської та кадрової роботи, відділ адміністративно-правового забезпечення. Інші профільні спеціалісти будуть переведені до КП «Муніципальна варта» Запорізької міської ради та департамент муніципального управління, що не призведе до збільшення бюджетних асигнувань, оскільки видатки на фінансування зазначених установ вже затверджено.

«У зв’язку з тим, що приміщення інспекції перебуває в комунальній власності міста, в бюджеті міста залишаються видатки на компенсацію енергоносіїв та комунальних послуг, що також не призведе до збільшення фінансування», - зазначається в пояснювальній записці до проєкту рішення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі КП «Муніципальна варта» долучиться до ТЦК для проведення мобілізаційних заходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#муніципальна варта #люди #інспекція #благоустрій #контроль #перевірка #штрафи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...