• Головна
  • “Не ампутуй – врятуй!” У Запоріжжі гурт СКАЙ зіграє концерт заради порятунку кінцівок поранених військових
Новини компаній
09:00, 16 березня

“Не ампутуй – врятуй!” У Запоріжжі гурт СКАЙ зіграє концерт заради порятунку кінцівок поранених військових

Новини компаній

Благодійні концерти пройдуть в межах Національної програми “Врятуй кінцівку”, покликану зменшити інвалідизацію військових.

Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка!

Один з найпопулярніших рок-гуртів України СКАЙ, чиї пісні стали справжніми рок-хітами, а концерти збирають повні зали, оголошує про початок свого весняного благодійного туру.

Перший концерт вже відбувся в Миколаєві, який зібрав повну залу. Наступний концерт пройде у Запоріжжі 19 березня, у вівторок, у Запорізькій обласній філармонії. Початок о 18:00. Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

“Не ампутуй – врятуй!” У Запоріжжі гурт СКАЙ зіграє концерт заради порятунку кінцівок поранених військових, фото-1

У весняному акустичному турі СКАЙ у повному складі виконуватиме як вже відомі хіти “Тебе це може вбити”, “Легковажна”, “Бест Друг”, “Струна”, “Подаруй Світло” та інші, так і зіграє нові пісні, що гурт наживо гратиме вперше.

Починаючи з лютого 2022 року СКАЙ на своїх концертах зібрав і передав для ЗСУ та Сил Оборони понад 24 млн гривень. А цієї весни музиканти планують зібрати кошти на операції на кінцівках для бійців, що є резидентами Національної програми “Врятуй кінцівку”, яку реалізує Міжнародний благодійний фонд “Здоровʼя українського народу”.

“Не ампутуй – врятуй!” У Запоріжжі гурт СКАЙ зіграє концерт заради порятунку кінцівок поранених військових, фото-2

У Запоріжжі СКАЙ збиратиме кошти на лікування бойової травми солдату Даниленко Максиму з 15-го мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України, який воював на Куп'янському напрямку та отримав вогнепальне поранення під час артилерійського обстрілу. Максим потребує проведення кісткової аутопластики – хірургічної процедури, при якій відсутню кістку замінюють іншою для відновлення надзвичайно складних переломів, які становлять значний ризик для здоров'я пацієнта або не загоюються належним чином. Операція проходитиме з використанням сучасної речовини “біоскло”, яке необхідне для захисту кісткового фрагмента від інфекції. Вартість лікування 196 500 гривень.

“Цей весняний концертний тур покликаний не лише подарувати світло, силу та натхнення нашим шанувальникам, а й зібрати на операції для наших поранених бійців, – розповідає фронтмен СКАЙ Олег Собчук. – Друзі, ми з вами на одній хвилі, у нас одна ціль – допомагати військовим задля перемоги. Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка – один врятований захисник. Запрошуємо”.

Під час першого концерту туру в Миколаєві було зібрано кошти на лікування бойової травми солдату Потан Сергію з 53-ї окремої механізованої бригади, який воював на Бахмутському напрямку, займався ремонтом техніки та отримав мінно-вибухове поранення під час мінометного обстрілу. Андрій потребує операції з ендопротезування лівого колінного суглоба.

Концерти СКАЙ також пройдуть у Дніпрі – 18.03, Хмельницькому – 29.03 та Івано-Франківську – 30.03. Концерти плануються й в інших містах, про які гурт повідомить згодом.

Організатором концерту виступає компанія “СКАЙ МʼЮЗІК”.

У випадку повітряної тривоги концерт припиняється, глядачі пройдуть до найближчого укриття. Після закінчення тривоги концерт буде продовжено

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...