• Головна
  • В Запорізькій ОВА проаналізували тендери на майже 200 млн гривень
12:19, 14 березня

В Запорізькій ОВА проаналізували тендери на майже 200 млн гривень

Робоча група “Прозорість та підзвітність”, створена при ОВА, продовжує вивчати доцільність оголошення тендерних закупівель. 

За інформацією обласної влади, фахівці облдержадміністрації та аудитори від початку березня промоніторили 6 завершених процедур публічних закупівель на суму 9 245 614 грн, а також проаналізували доцільність 43 оголошених тендерів на суму 168 234 661 грн. 

Зокрема, робоча група звернула увагу на оголошення процедури закупівлі Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради щодо надання послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень. Наразі фахівці проводять аналіз та визначають реальну потребу такого спрямування коштів в умовах воєнного стану. Зазначена в оголошенні сума - понад 48 млн. грн.

Також вивчено тендери Департаменту муніципального управління Запорізької міськради щодо експлуатаційного утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства. Такий проєкт коштуватиме обласному центру 4 млн. грн. Ще 3 млн. грн. Департамент хоче спрямувати на обстеження та паспортизацію мостів. 

Робоча група “Прозорість та підзвітність” продовжує здійснювати моніторинг використання коштів державного та місцевих бюджетів, реалізацією публічних закупівель, проведенням оплат та здійсненням робіт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тендер #прозорро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...