• Головна
  • У Запоріжжі на земельні торги з продажу права оренди виставляють 22 ділянки вартістю понад 113 мільйонів гривень
18:34, 8 березня

У Запоріжжі на земельні торги з продажу права оренди виставляють 22 ділянки вартістю понад 113 мільйонів гривень

У Запоріжжі на земельні торги з продажу права оренди виставляють 22 ділянки вартістю понад 113 мільйонів гривень

У Запоріжжі посадовці з департаменту архітектури та містобудування підготували новий перелік земельних ділянок комунальної власності, які пропонують затвердити для проведення торгів з продажу права оренди.

Про це повідомляється в проєктах рішень міськради, передає 061

Мова йде про 22 земельні ділянки житлової та громадської забудови, а також землі промисловості та транспорту загальною площею в 4,41 га з нормативно грошовою оцінкою в понад 113 мільйонів гривень.

Ділянки розташовані: вул. Макаренка / Північне шосе; пр. Ювілейний; вул. Звенигородська (між будинками 7 та 9а); Північне шосе (поруч із земельною ділянкою по Північному шосе,27); вул. Звенигородська (поруч з житловими будинками по вул.Звенигородській,7, 9-а); вул. Чотирнадцятого жовтня (поруч з житловим буд по вул. Чотирнадцятого жовтня,5); вул. Володимира Українця (поруч з житловим будинком №1); вул. Перемоги (поруч з АЗС по вул.Перемоги,74); Хортицьке шосе (між будинками по Хортицькому шосе,30-б та вул.Рубана,7-а); пр. Ювілейний (поруч з магазином АТБ по пр.Ювілейний,16-а), вул.Руставі/вул.Зестафонська (поруч з будинком по вул.Зестафонська,22); вул. Тиражна (поруч з АЗС по вул.Тиражна,80); пр.Ювілейний,23-б; вул. Перемоги (біля Вірменської церкви по вул.Перемоги,76); вул. Європейська (поруч з розважальним закладом «Leo Max»); вул. Сорочинська/ вул. Василя Сергієнка; вул. Василя Сергієнка (між будинками 15 та19); вул. Чарівна (поруч з будинком по вул.Чарівна,131); вул. Запорізька/ вул.Шкільна (поруч з будинком по вул.Шкільна,30); вул. Сорочинська (поруч з магазином АТБ по вул. Василя Сергієнка,50-а та житловим будинком по вул.Сорочинська,22-а); вул.Рубана/Хортицьке.

Всі земельні ділянки пропонують віддати в оренду строком на 10 років. Стартовий розмір річної орендної плати складає 3% і починається з 7 тисяч гривень і найдорожча ділянка обійдеться в 353 тисячі гривень оренди. Потенційні орендарі мають сплатити гарантійний внесок (30% від стартового розміру річної орендної плати).

В договорі оренди зазначається, що учасники мають відшкодувати орендодавцю витрати (20-60 тисяч гривень(, здійснені на підготовку лоту до проведення земельних торгів, а також несуть всі витрати, пов’язані з реєстрацією права оренди, всіх змін, припинення права оренди.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі родина депутата міськради хоче приватизувати об’єкти комунальної власності

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#земельні торги #аукціон #права оренди #ділянки #перелік #затвердження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...