• Головна
  • У Запоріжжі з’явиться другий в Україні рекрутинговий центр ЗСУ
15:50, 7 березня

У Запоріжжі з’явиться другий в Україні рекрутинговий центр ЗСУ

У Запоріжжі з’явиться другий в Україні рекрутинговий центр ЗСУ

На території Запоріжжя найближчими днями відкриється рекрутинговий центр в рамках пілотного проєкту Міністерства оборони.

Про це під час брифінгу повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає 061.

Один з перших таких центрів було відкрито на території Львівської області.

«Цей проєкт не має жодного відношення до нашого РТЦК. Тож там не будуть вручатись повістки. В центрі буде проводитися рекрутинг до наших військових частин, які мають сьогодні можливість приймати до себе військовослужбовців. Наша мета – отримати мотивованого військовослужбовця для того, щоб найбільш якісним кадровим потенціалом наповнити наші військові частини. Саме тому ми станемо другою областю в нашій державі, де з'явиться такий рекрутинговий центр. Сподіваюся, що він дасть свої плоди», - зазначив Федоров.

Також посадовець повідомив, що спільно з трьома військовими частинами, які сьогодні виконують бойові задачі на Запорізькій лінії фронту, вдалося провести перемовини з Генеральним штабом і сьогодні ці три військові частини можуть напряму для себе мобілізувати людей.

«В чому ми чуємо запит від наших військовослужбовців, або тих, хто потенційно може стати військовослужбовцем, що вони хочуть потрапити в конкретну військову частину - там, де проходить службу їхній рідний та близький. Там, де вони знають, що є можливість проявити себе найбільш ефективніше. Тож, три частини на Запорізькій лінії фронту в цьому місяці отримали такий документ, який дозволить їм проводити мобілізацію безпосередньо в свої військові частини, готувати тих людей, які будуть призиватись. Ми сподіваємося, що ці військові частини будуть готові і це добре вплине на поповнення мобілізаційного ресурсу в наших військових частинах», - зазначив наостанок очільник регіону.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що влада Запорізької області планує закупити за бюджетні кошти розвідувальні дрони, РЕБ та самохідні установки для військових.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ректрутинговий центр #контракт #військові частини #найм #робота #пошук #вакансії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...