• Головна
  • У Запоріжжі на одну вакансію претендує 13 кандидатів: як змінилася ситуація на ринку праці
10:24, 6 березня

У Запоріжжі на одну вакансію претендує 13 кандидатів: як змінилася ситуація на ринку праці

У Запоріжжі на одну вакансію претендує 13 кандидатів: як змінилася ситуація на ринку праці

Станом на 1 березня 2024 року в центрах зайнятості Запорізької області на обліку перебувало 9,8 тисяч людей, в тому числі 8,6 тисяч зареєстрованих безробітних.

Про це повідомили в пресслужбі обласного центра зайнятості, передає 061.

Кількість вакансій у базі даних служби зайнятості Запорізької області станом на початок березня становила 729 одиниць. На 1 вакансію в середньому претендувало 13 осіб.

Впродовж січня-лютого 2024 року 11,2 тисячі громадян отримували послуги Запорізької обласної служби зайнятості, з-поміж них – 9,7 тисяч безробітних.

«За сприяння служби зайнятості протягом січня-лютого 2024 року 446 осіб знайшли роботу, серед них 126 громадян з числа внутрішньо переміщених осіб. Здійснено 791 направлення осіб для участі у суспільно корисних робот в умовах воєнного стану. Для підтримання конкурентоспроможності окремих категорій громадян видано ваучери на перепідготовку, підвищення кваліфікації 44 особам», – інформує директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізький центр зайнятості видав більше 2 тисяч направлень на суспільно-корисні роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#суспільно-корисні роботи #вакансії #безробіття #служба зайнятості #кандидати #пошук
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...