• Головна
  • Що таке мобільні модульні будинки, ціна мобільного будинку
Новини компаній
11:00, 4 березня

Що таке мобільні модульні будинки, ціна мобільного будинку

Новини компаній

Естетика та стиль: власний мобільний модульний будинок за 3 місяці

hUT6Ilr8MHmnxiaBuvjwCV5kTVUOnKpJ3x5vwUUO9tsXm1RkgyqceRyekzSimBrd5RiptQKFnPqzecaFNf90gOqbN1ARSMWlMLKDRUxhygGcZtkqewGt_i46CwYpglxTj1gJGgSB5TXhwxqPu11giv8

Коли ми чуємо про проживання у власному будинку, в уяві зазвичай виникає образ капітальної будівлі з цегли чи дерева, затишна зона відпочинку з альтанкою, єднання з природою. Проте, вартість та тривалість будівництва такої споруди відтерміновують здійснення мрії про власний будинок. Саме тому для багатьох людей рішення купити мобільний будинок стане оптимальним шляхом досягнення цієї мети.

Переваги мобільних будинків

Технологія зведення мобільних будинків давно стала популярною у країнах Західної Європи та США. І це не дивно, бо такі будівлі мають низку переваг, основними з яких можна назвати:

  • можливість транспортування на іншу ділянку;

  • швидке складання конструкції;

  • відсутність великої кількості будівельного сміття;

  • отримання замовником готового до проживання будинку;

  • вигідна ціна, якщо порівнювати з капітальним будівництвом;

  • екологічність конструкції – немає негативного впливу на організм людей, домашніх улюбленців та довкілля;

  • енергоефективність – застосовані матеріали дарують відмінну звуко- та теплоізоляцію.

Мобільні будинки від компанії Unitbud мають сучасний та ергономічний дизайн. Враховуючи особливості конструкцій, фасади характеризуються чіткими формами та прямими кутами. Тому вони особливо цікаві для поціновувачів будинків у скандинавському стилі, хай-тек - або лофт. 

Яка ціна мобільного будинку

Ключовою різницею між формуванням вартості будівництва капітальної та модульної споруди є те, що ціна зведення мобільного будинку визначається одразу на етапі оформлення замовлення. Особливо це стосується будівництва під ключ. Це зручна опція, оскільки замовник уникає незапланованих витрат, які часто трапляються у процесі будівництва капітальних споруд. Виробництво модульних конструкцій відбувається в обладнаному цеху компанії, що дозволяє виконувати роботу при будь-якій погоді, не відтерміновуючи здавання об’єкта власнику.

Ціна мобільного будинку формується з кількох складових: 

  • вибір матеріалів фасаду та внутрішнього оздоблення;

  • вибрана комплектація готового будинку;

  • площа майбутньої будівлі.

Крім того, на земельній ділянці замовника має бути підготовлений фундамент для встановлення конструкції. З додатковими витратами буде пов'язане транспортування модулів на власну ділянку, оскільки ця послуга не входить у вартість мобільної будівлі. На фінальну ціну впливає також наявність проведених комунікацій.

Для проживання 1-2 осіб можна придбати дім площею 27 м2 (від 18 830 $), для 2–4 мешканців підійде варіант площею 54 м2 (від 37 373 $), а ось для великої сім’ї рекомендуємо вибрати більший модульний будинок – 115 м2 (від 74 000 $). Більше варіантів мобільних модульних будинків можна побачити за посиланням. Unitbud гарантує клієнтам гнучкість системи оплати за вибраний варіант мобільного будинку, що буде комфортно для кожного замовника. 

Термін будівництва будинку: від підписання договору до встановлення на ділянку

Мобільні будинки популярні перш за все через швидкість зведення, оскільки дають можливість отримати власне житло менш ніж за два місяці. Після підбору прийнятного варіанту для проживання Unitbud переходить до безпосереднього виробництва модулів майбутнього будинку. Цей етап зазвичай триває 3–4 тижні. 

Далі підготовлені модулі транспортуються на ділянку замовника, де приблизно протягом тижня відбувається їх складання в єдине ціле. Певного часу потребуватиме внутрішнє оздоблення будинку та встановлення необхідних меблів. Та вже за пару місяців з моменту підписання договору власники будинку можуть в'їжджати до нової оселі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ціна мобільного будинку #Мобільні будинки #Unitbud
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...