• Головна
  • У Запоріжжі пропонують додатково спрямувати на ремонт доріг 75 мільйонів гривень
16:13, 1 березня

У Запоріжжі пропонують додатково спрямувати на ремонт доріг 75 мільйонів гривень

У Запоріжжі пропонують додатково спрямувати на ремонт доріг 75 мільйонів гривень

Депутатському корпусу пропонують на найближчій сесії погодити збільшення фінансування благоустрою вулично-дорожньої мережі з 240 до 315 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в проєктах рішень міськради, передає 061.

З 75 мільйонів гривень додаткового фінансування левова частка в 62 мільйони гривень піде на проведенні аварійних поточних ремонтів доріг та тротуарів.

Ще 8 мільйонів гривень спрямують на проведення реконструкції дороги вулиці Військоматській в Олександрівському районі міста Запоріжжя.

На нанесення дорожньої розмітки додатково просять 5 мільйонів гривень на площу в 14,530 кв.м.

Також 300 тисяч гривень виділять для проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою у Шевченківському районі міста. Загалом всі районні адміністрації на організацію благоустрою в цьому році витратять більше 45 мільйонів гривень.

Таким чином, загальна сума фінансування Програми комплексного благоустрою вулично-дорожньої мережі на 2024 рік складе 314 мільйонів 941 тисячу гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що директор департаменту муніципального управління Віталій Лисенко зазначив, що через те, що у міста забрали військове ПДФО бюджетом на 2024 рік взагалі не передбачувано грошей на ремонт доріг, навіть на нанесення розмітки. В минулому році виділяли кошти на поточний ремонт та експлуатацію доріг на площі в 237 тисяч квадратних метрів, що є 2,3% від загальної кількості всіх доріг по місту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт доріг #ямковий ремонт #нанесення розмітки #благоустрій #фінансування #бюджет Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...