• Головна
  • У Василівського музею-заповідника «Садиба Попова» може змінитися директор
13:16, 29 лютого

У Василівського музею-заповідника «Садиба Попова» може змінитися директор

У Василівського музею-заповідника «Садиба Попова» може змінитися директор

Запорізька обласна рада може звільнити Анну Головко з посади директорки комунального закладу «Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова».

Про це повідомляється в проєктах рішень обласної ради, передає 061.

В документі зазначається, що звільнення відбувається за власним бажанням керівника у зв'язку з доглядом за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку.

Заява була подана ще 7 лютого 2024 року. В документі зазначається, що з дня звільнення Головко з нею має припинятися контракт.

Так як депутатський корпус обласної ради не збирається на сесії, не зрозуміло коли сама буде погоджений цей проєкт рішення.

Раніше ми писали, що через неможливість депутатів обласної ради провести сесію так досі і не вдалося розглянути питання щодо відновлення на посадах керівника “Запорізької обласної інфекційної лікарні” Володимира Шикаренка, а також в.о. директора музея-заповідника “Садиба Попова” Валерія Стойчева.

Раніше ми писали про те, що окупанти хочуть призначити "свого" директора "Садиби Попова", яка була пошкоджена під час оборони Василівки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Садиба Попова #Анна Головко #звільнення #обласна рада #проєкт рішення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...