• Головна
  • Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі
Новини компаній
16:30, 23 лютого

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі

Новини компаній
Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі, фото-1

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад, при інвестиції в нерухомість на Балі

Індонезійський острів Балі є дуже популярним для інвестицій і на це є свої причини. За словами партнера Sunny Development Group Галицької Вікторії Вікторівни, головною з них є висока прибутковість інвестицій.

Реальна прибутковість, яку гарантує компанія з управління нерухомістю на острові Балі, це цифра від 6% та вище. Компанія Вікторії Галицької Sunny Development Group гарантує 12%.

Реальна дохідність, за словами Галицької, залежить від локації, від якості житла, від рівня обслуговування, яке надає керуюча компанія, а також від досвіду менеджерів керуючої компанії. Так, за підсумками 2023 року інвестори компанії Галицької Sunny Development Group отримали прибуток у розмірі 18%.

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі, фото-2

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад, при інвестиції в нерухомість на Балі

Ще одна причина інвестувати в прибуткову нерухомість острова, названа девелопером Вікторією Галицькою як основна, - кліматичні особливості Балі це круглий сезон та 90% туристичного завантаження топових локацій.

Також, за словами Вікторії Галицької, Балі готовий приймати будь-які інвестиції з усього світу без запиту, де ви взяли свої гроші. Такий підхід скасовує ряд довгих і неприємних для інвестора процедур, і робить інвестиції в нерухомість Балі особливо привабливими.

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі, фото-3

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад, при інвестиції в нерухомість на Балі

Поряд з тим, при інвестуванні в нерухомість острова Балі дуже багато нюансів. Як приклад Галицька Вікторія наводить помилку недосвідчених забудовників, за якої можуть знести вашу нерухомість. Ця помилка називається "Грін зона". Крім районів на Балі, є ще зони землі для того чи іншого типу будівництва. Найнебезпечніша з них це грін зона, яка захищена державою і на ній будувати категорично заборонено. При цьому інвестор може навіть не підозрювати, що купує землю в “грін зоні”.

“Уявіть у які втрати це може вилитися. Для того, щоб не втратити ваші гроші, не намагайтеся розібратися самостійно, а довіртеся професіоналам, які вже працюють на цьому ринку та показали результат” - радить Вікторія Галицька.

Також, за словами Галицької, на острові Балі дуже багато рисових полів, які не призначені для будівництва нерухомості. “Якщо ви бачите якесь оголошення що супер дешево стоїть вілла, або супер дешево стоїть земля, знайте там не все гаразд із документами. І документи обов'язково потрібно перевіряти” – попереджає Вікторія Галицька.

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад при інвестиції в нерухомість на Балі, фото-4

Вікторія Галицька: п'ять важливих порад, при інвестиції в нерухомість на Балі

Ще одна поширена помилка забудовників-початківців на Балі за словами Галицької, коли беруться на аутсорсингу дизайнери та архітектори, які малюють надприродні проекти, які неможливо реалізувати на Балі. Причини можуть бути різні: відсутність матеріалів, відсутність робочої сили, яка зможе реалізувати цей проект. Тож порада від Вікторії Галицької – не довіряйте картинці, будьте пильні у цьому питанні.

Ще одна порада від девелопера з 12-ти річним стажем Вікторії Галицької: при інвестиції в нерухомість острова Балі, вибирайте виключно локації, які знаходяться в пішій доступності до океану. Такі локації працюватимуть завжди, незважаючи на обстановку у світі. У будь-яку кризу ці локації залишаються робітниками. Якщо ви хочете отримати 90% завантаження на рік - таке завантаження тільки в локацій в пішій доступності до океану.

Довідка: Вікторія Вікторівна Галицька - бізнес-вумен, засновник міжнародної групи компаній, куди входять меблева фабрика, будівельна та керуюча компанії SUNNY DEVELOPMENT GROUP. Площа забудованих проектів понад 1000000 м2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вікторія Галицька #забудовник #нерухомість #інвестиції
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...