• Головна
  • У Запорізькій області майже цілодобово ведуться роботи з будівництва оборонних споруд, - ОВА
20:18, 21 лютого

У Запорізькій області майже цілодобово ведуться роботи з будівництва оборонних споруд, - ОВА

На теоиторії Запорізької  області майже цілодобово ведуться роботи з будівництва оборонних споруд. Працюють як військові, так і цивільні підрядники. 

Про це під час брифінгу сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, минулого тижня разом з військовим командуванням він відвідав військові частини, які сьогодні знаходяться на передовій на території Запорізької області. Буквально вчора об'їзд військових частин було завершено. 

“Сьогодні військові роблять героїчні справи, які ворог навіть не міг собі очікувати. Ворог, подекуди, в 12 разів перевищує в кількісному складі наші Сили оборони на території області”, - сказав він. 

Федоров додав, що крім будівництва фортифікаційних споруд, необхідно підсилити наших захисників всіма засобами, які область може придбати за кошти місцевих бюджетів тергромад. 

“Вже найближчими днями буде передана партія з сотень дронів, буквально на наступному тижні ми розпочнемо придбання не лише дронів, а всіх типів засобів, які необхідні для захисників”, - сказав він. 

Йдеться про засоби РЕБ, автомобілі, ремонт техніки, придбання розхідних матеріалів. 

“Це буде комплексна підтримка”, - запевнив він. 

Також окрему увагу буде приділено питанню посилення оборони Запоріжжя. Зокрема, проведення антитерористичних навчань, ідентифікація населення. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Військові #допомога #фінансування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...