• Головна
  • Федоров розповів, чи будуть кадрові зміни в ОВА та чи повернеться в команду колишня заступниця Злата Некрасова
21:53, 7 лютого

Федоров розповів, чи будуть кадрові зміни в ОВА та чи повернеться в команду колишня заступниця Злата Некрасова

На сьогодні в команді заступників начальника ОВА є щонайменше дві вакансії.  Найближчим часом будуть прийняті відповідні кадрові рішення.

Про це під час пресконференції сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Федоров розповів, чи будуть кадрові зміни в ОВА та чи повернеться в команду колишня заступниця Злата Некрасова, фото-1

"Професійні люди прийдуть і доповнять команду. Я не та людина, яка буде звинувачувати всю попередню команду і казати, що вони працювали не так, але чи будуть зміни? Так. Чи будуть зміни в лінійці департаментів? Так, будуть. Але маємо налагоджувати комунікації з центральними виконавчими органами, правоохоронними структурами. Всі мешканці очікують змін. Будуть кадрові зміни", - сказав він. 

Федоров розповів, чи будуть кадрові зміни в ОВА та чи повернеться в команду колишня заступниця Злата Некрасова, фото-2

Що стосується колишньої заступниці начальника ОВА Злати Некрасової, яка намагається оскаржити в суді своє заільнення, то за словами Федорова, питання її повернення до команди сьогодні не обговорюється. 

"Не знаю навіть деталей звільнення, на якій підставі. Знаю, що заява якась розглядається в суді. Впевнений, що рішення буде прийнято в рамках закону. Але сьогодні я не бачу можливості, щоб ця людина могла повернутись і виконувати свої обов'язки. Це питання за межами повноважень ОВА і розглядається в суді", - сказав він. 

Федоров розповів, чи будуть кадрові зміни в ОВА та чи повернеться в команду колишня заступниця Злата Некрасова, фото-3

На уточнюче питання журналістів, а чи слід очікувати на призначення людей, які раніше працювали, зокрема в команді влади Мелітополя, він відповів: 

"Маємо шукати найкращих менеджерів і управлінців. Чи можуть вони бути з тимчасово окупованих територій?  Звичайно можуть. Наша мета - зберегти кадровий потенціал. Маємо зрозуміти, з ким будемо відбудовувати території". 

При цьому він додав, що кадрові рішення приймає не лише він, а всі кандидатури проходять певну процедуру погодження та перевірки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Федоров #команда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...