• Головна
  • Великий вибір акумуляторів 18650 Sony Murata VTC5 та зарядних пристроїв за доступними цінами
Новини компаній
17:00, 6 лютого

Великий вибір акумуляторів 18650 Sony Murata VTC5 та зарядних пристроїв за доступними цінами

Новини компаній

Життя сучасної людини оточене електроприладами, гаджетами та іншими портативними пристроями, що працюють від електроенергії. Автономність їх роботи залежить від ємності акумулятора, тому важливо вибрати якісні надійні АКБ, що підійдуть за всіма параметрами та прослужать досить довго.

Великий вибір акумуляторів, павербанків та інших зарядних пристроїв представлено на https://akkb.com.ua/. Ви можете замовити їх за найвигіднішими цінами з доставкою по Україні.

Великий вибір акумуляторів 18650 Sony Murata VTC5 та зарядних пристроїв за доступними цінами, фото-1

Широкий асортимент зарядних пристроїв в Україні

В інтернет-магазині представлений широкий вибір АКБ різного типу і потужності. Ви зможете підібрати надійний пристрій як українських, так і японських та інших перевірених виробників.

Акумулятори

Акумулятори широко використовуються для живлення різних електроприладів: від шуруповертів і ліхтариків, до радіокерованих дитячих іграшок і т.п. У каталозі ви можете вибрати акумулятори великої ємності від:

  • Samsung;
  • LG Ghem;
  • Sony/Murata.

Представлені акумулятори відрізняються універсальністю, великою ємністю та довговічністю.

Акумуляторні збірки

Акумуляторні збірки – це з'єднання, які включають два або більше акумуляторів. Таким чином виробник збільшує ємність та робочу напругу, що дозволяє використовувати пристрій значно довше.

Акумуляторні збірки зручні у експлуатації пристроїв, що споживають багато електроенергії. Часто їх можна побачити в електросамокатах, дронах, радіокерованих корабликах, електровелосипедах, а також у робочому інструменті тощо. У каталозі представлені акумуляторні збірки різної ємності.

  • Ви можете обрати:
  • класичні збірки 18650;
  • акумулятори для fpv-дронів;
  • акумулятори для інверторів та сонячних станцій.

Великий попит має Акумулятор-Sony/Murata VTC5 (високострумовий). Це літій-іонна збірка формату 18650 від відомого японського бренду. Вона відрізняється надійністю та високою продуктивністю. Місткість такої збірки становить 2600mAh. Робочі параметри:

  • номінальна напруга – 3.7V;
  • повний заряд – 3.7V;
  • повний розряд – 2.5V;
  • максимальний струм розряду: постійний – 30А, імпульсний – 60А.
  • вага – 40 – 50г.

Ця акумуляторна збірка може використовуватися для роботи побутових приладів, електротранспорту (самокатів, моноколеса, електровелосипеда) та інших пристроїв.

Павербанки (powerbank)

Незамінний пристрій, який допоможе підзарядити гаджети в будь-який час і в будь-якому місці. У каталозі ви можете замовити павербанк ємністю 19000 mAh із двома портами. Невеликі габарити та вага дозволять носити пристрій із собою протягом цілого дня.

Портативні електростанції

Портативні електростанції почали користуватись в Україні дуже великим попитом у 2023 році, коли розпочалися регулярні тривалі відключення електроенергії. Якщо повербанк розрахований на зарядку невеликих гаджетів, потужності портативної електростанції вистачить для забезпечення роботи ноутбука, телевізора, електроплити і навіть холодильника. Також ці пристрої незамінні для любителів риболовлі, походів тощо.

Зарядні пристрої для акумуляторів

Для повторного використання акумуляторів потрібні зарядні пристрої. Ви зможете вибрати відповідне за потужністю та типом батарей.

Інвертори

Інвертори дозволяють перетворити постійний струм на змінний. Цей пристрій дуже зручний для використання в автомобілях тощо. На сайті Ви можете замовити інвертор 12 В 2000W за дуже вигідною ціною.

Вся продукція відповідає стандартам якості. На https://akkb.com.ua/ ви можете замовити необхідні акумулятори та акумуляторні збірки за найвигіднішими цінами в Україні з доставкою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Акумулятор #Павербанк #Зарядні пристрої #Акумулятор-Sony/Murata VTC5
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...