• Головна
  • Зеленський представив нового очільника Запорізької ОВА
15:22, 4 лютого

Зеленський представив нового очільника Запорізької ОВА

Зеленський представив нового очільника Запорізької ОВА

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Івана Федорова головою Запорізької обласної військової адміністрації.

Про це повідомляє 061 з посиланням на підписаний відповідний указ на сайті ОП

Під час робочої поїздки до Запорізької області Зеленський провів нараду з військовим командуванням і керівниками правоохоронних органів, де і представив нового очільника регіону.

Іван Федоров з грудня 2020 року був міським головою Мелітополя й після початку повномасштабного вторгнення перебував у російському полоні з 11 по 16 березня, поки не був обмінений.

«Потрібно зробити все, щоб Україна повернулась у ваш рідний Мелітополь. Україна сьогодні бореться за це. Це обов’язково станеться», – сказав Зеленський, звертаючись до нового голови Запорізької ОДА.

«Моя мета незмінна - обʼєднати зусилля навколо наближення перемоги України. Задачі чіткі: посилення обороноздатності Запорізької області та повноцінна підтримка військових, всебічна допомога мешканцям і переселенцям; підготовка до відновлення життєдіяльності громад після деокупації. Протягом двох років повномасштабної війни разом з командою Мелітополя робив це на посаді міського голови. Тепер беру відповідальність за консолідацію спільних дій громад Запоріжчини на обласному рівні», - зазначив Федоров.

В декларації за 2023 рік новий очільник задекларував 953 тисячі гривень зарплати та накопичення в 1, 6 мільйона гривень. Ще 196 тисяч доларів він позичив рідному брату- депутату Запорізької міськради Олександру Федорову.

У Запоріжжі в Федорова є житловий будинок на 166 квадратних метра за 1,5 мільйона гривень

На праві користування від родичів він має автомобіль LEXUS LX 570 за 2 мільйони гривень та BMW X6 вартістю в 1,8 мільйона гривень і земельна ділянок на 5 «соток». У Мелітополі в нього є одна власна квартира, а також на праві користування батьківська квартира на 88 «квадратів».

Щодо цінних речей, то посадовець задекларував швейцарський годинник Ulysse Nardin за 140 тисяч гривень.

Також йому належить права на торгову марку «ИНМЕДИКО». Таку назву має медична клініка отоларингології, де власником і директором зазначений брат Олександр Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кабмін погодив кандидатуру мера Мелітополя на посаду голови ЗОВА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Іван федоров #декларація #гроші #очільник #заміна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...