• Головна
  • «Буду ставити завдання, щоб до кінця року вони це відновили»: голова ЗОВА прокоментував темпи відбудови у Запоріжжі
16:11, 2 лютого

«Буду ставити завдання, щоб до кінця року вони це відновили»: голова ЗОВА прокоментував темпи відбудови у Запоріжжі

«Буду ставити завдання, щоб до кінця року вони це відновили»: голова ЗОВА прокоментував темпи відбудови у Запоріжжі

Голова Запорізької ОВА Юрій Малашко зазначив про те, що темпи відновлення багатоповерхових будинків у Запоріжжі задовільний і  будинки, які виконуються на умовах софінансування з міською радою, будуть здані в експлуатацію вже в першому півріччі 2024 року.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко під час брифінгу, передає 061.

«Будівництво йде дуже добре. На деяких дільницях є невеличке гальмування, проте в більшій мірі воно пов’язано саме з погодними умовами. Не все так швидко підсихає, як хотілося б. А ще в деяких будинках у нас передбачені навіть нові укриття, де люди можуть знаходитись під час повітряної тривоги. Тобто є укриття, які були збудовані і відремонтовані, а є такі, що будуються наразі безпосередньо в будинках», - прокоментував Юрій Малашко.

Щодо тих зруйнованих внаслідок ракетних атак будинків, якими займається Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області, то за словами посадовця там відтермування пов’язані з проблемами з підрядниками.

«Я думаю, що вже найближчим часом, як тільки стане тепліше, то ці роботи будуть прискорені. Я не знаю, скільки часу на це може знадобитися рік-два, проте буду ставити завдання, щоб до кінця року вони це відновили. Я думаю, це посильне буде завдання», - зазначив він наостанок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що роботи з відновлення п’ятиповерхового будинку у Запоріжжі на проспекті Соборному, який було частково зруйновано в жовтні 2022 року, планують завершити в квітні цього року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відбудова #будинки #темпи #люди #руйнування #підрядники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...