• Головна
  • «Запорізька ритуальна служба» замовила приватним колегам поховальні послуги на 5 мільйонів гривень
13:16, 1 лютого

«Запорізька ритуальна служба» замовила приватним колегам поховальні послуги на 5 мільйонів гривень

«Запорізька ритуальна служба» замовила приватним колегам поховальні послуги на 5 мільйонів гривень

КП Спеціалізоване комунальне підприємство "Запорізька ритуальна служба" у січні оголосило тендер на проведення поховальних та супутніх послуги за рахунок міського бюджету на загальну суму в 5 мільйонів 680 тисяч гривень на 2024 рік.

Про це повідомляється в реєстрі публічних послуг «Prozorro», передає 061.

Згідно з затвердженою на сесії міськради «Програми функціонування галузі ритуального обслуговування» комунальна ритуальна служба в цьому році отримує загалом 25 мільйонів гривень. Майже половина з цієї суми (13,5 млн) спрямована на утримання та благоустрій міських кладовищ і по 6 мільйонів гривень на перевезення експертних трупів та надання ритуальних послуг окремим громадянам. Сюди входить поховання трьох категорій осіб: одиноких громадян без певного місця проживання, почесних громадян та військовослужбовців Сил оборони та безпеки, що загинули під час виконання бойових дій.

"Запорізька ритуальна служба" заключила договір з виконавцем ФОП Балута Ігор Юрійович без проведення аукціону на підставі «Особливості здійснення публічних закупівель…» у зв’язку з тим, що попередні торги були автоматично відмінені через відсутність учасників у грудні.

Виконавець має протягом року на ці 5 мільйонів надати 7 основних видів послуги: надання автокатафалка для похорону (1200 разів), надання автокатафалку для доставки труни з небіжчиком з моргу додому (250 разів), надання автокатафалку для доставки ритуальних атрибутів (950 разів), послуги бригади з поховання у складі 4 осіб (1000 послуг), послуги бригади з поховання у складі 6 осіб (200 послуг); послуги бригади з навантаження, розвантаження і перенесення ритуальних атрибутів замовнику додому (950 послуг), послуги бригади з навантаження, розвантаження і перенесення труни з тілом покійного з моргу додому або з дому до моргу (250 послуг).

Нагадаємо, що минулого року на послуги з поховання заклали 6,1 мільйона гривень проте протягом року було зменшення обсягів та видатки склали 4,3 мільйона гривень.Оплата тоді була здійснена дружині Ігоря Балути Ользі Сокоп.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорізька ритуальна служба #поховання #перевезення #тендер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...