• Головна
  • Окупанти створили спецзагін для підлітків «Воїн», щоб поширювати пропаганду, - Федоров
15:26, 28 січня

Окупанти створили спецзагін для підлітків «Воїн», щоб поширювати пропаганду, - Федоров

На окупованій території силові структури рф беруть шефство над різними категоріями дітей та підлітків, щоб «промивати» мізки молоді, навчити любити росію.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Так, слідчий комітет рф у Мелітополі проводять екскурсії для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації. А росгвардія планує створити центр військової підготовки та патріотичного виховання молоді «Воїн».

- Мета ворога – робити повноцінну пропаганду і промивати мозок нашим дітям. Наразі слідком, слідчий комітет ерефії, забрав під себе повністю дітей, які є в інтернатах, і намагається саме їх брати в обіг, показувати їм неправдиву історію, показувати їм як працює слідком, розповідати «правду», як вони вважають правду, про спецоперацію і так далі. Також росгравардійці створили спеціальний загін з підлітків «Воїн». Це не загін, який буде воювати, але таке собі кадетське навчання, де вони приводять діючих росгвардійців, які розповідають свою якусь там правду, але все це направлено на те, щоб нашим дітям «промивати» мозок, розповідати неправдиву історію, і виховувати їх на якихось своїх прикладах, - сказав Федоров.

Як раніше писав 061, Внаслідок атаки БпЛА по Запоріжжю виникла пожежа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#молодь #Іван Федоров #Мелітополь #окупація #пропаганда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...