• Головна
  • Запорізька міська рада заплатить 5,6 мільйонів гривень за охорону адмінбудівлі
17:58, 21 січня

Запорізька міська рада заплатить 5,6 мільйонів гривень за охорону адмінбудівлі

Запорізька міська рада заплатить 5,6 мільйонів гривень за охорону адмінбудівлі

Виконавчий комітет Запорізької міської ради вкотре підписав договір на охорону двох адміністративних будівель та внутрішнього двору міськради з Управлінням поліції охорони в Запорізькій області. Вартість послуг охорони протягом всього 2024 року складає 5 мільйонів 687 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних послуг «Prozorro», передає 061.

Незважаючи на те, що минулоріч посадовці міськради розказували, що одна з функцій новоствореного КП «Муніципальна варта» - охорона комунальних об’єктів та вони планують залучати саме мунвартівців до охорони будівлі міськвиконкому, щоб «не сплачувати кошти за охорону стороннім людям», цього так і не сталося.

Договір підписали наприкінці грудня з Управлінням поліції охорони без проведення відкритих торгів з формулюванням «у зв’язку з відсутності конкуренції з технічних причин».

У вартість послуг входить поліцейська та воєнізована охорона, охоронна сигналізація та спостереження за об’єктами цілодобово. Виконавці мають спостерігати за цілісністю об’єктів та охороною належного майна, в тому числі в коридорах, вбиральнях, фойє та сходах. Також вони відповідальні за здійснення пропускного режиму, перевіряють пронесення ручної поклажі та великогабаритних речей відвідувачами та інше.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у «Запоріжжяобленерго» відповіли на звинувачення щодо переплати при проведенні тендеру на кабелі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#охорона #договір #поліція охорони #безпека #міська рада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...