• Головна
  • Участь в організації фейкових виборів на окупованій території Запорізької області передбачає кримінальну відповідальність, - Федоров
20:22, 17 січня

Участь в організації фейкових виборів на окупованій території Запорізької області передбачає кримінальну відповідальність, - Федоров

Міський голова Мелітополя Іван Федоров нагадав, що саме участь в організації так званих виборів президента, які ворог планує провести на тимчасово окупованій території, є порушенням українського законодавства та передбачає кримінальну відповідальність.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону новин.

“Люди не мають права брати участі в організації цього фейкового процесу. Якщо ворог їх буде змушувати десь ставити “галочки”, змушуватиме брати участь в якихось зйомках, то все це точно не може свідчити про колаборацію. Це говорить про те, що ворог ворог змушує абсолютно всіх брати участь у фарсі, який вони організовують. Але участь в організації цього фарсу, то є точно порушення українського законодавства і цього не можна допустити”, - сказав мер. 

Він порадив студентам за можливості виїхати з окупації, адже саме на цю категорію населення зараз здійснюється сильний тиск. 

Крім того, він нагадав, що кілька тижнів гауляйтери почали завозити фейкових агітаторів до окупованого Мелітополя. Федоров запевняє, що завозять людей через те, що місцеві мешканці не погодились співпрацювати з ворогом.

“Днями вони зібрали свою фейкову виборчу комісію, на якій вони розглядали питання, як буде проходити цей фарс під назвою вибори. Мене радує той факт, що тепер нам відомі всі обличчя, хто буде виступати організаторами і на всіх цих людей будуть відкриті карні справи і всі вони будуть відповідати перед законом”, - додав мер. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Окупація #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...