• Головна
  • У Запорізькій обласній раді дві депутатки написали заяви на складання депутатських повноважень
11:22, 9 січня

У Запорізькій обласній раді дві депутатки написали заяви на складання депутатських повноважень

У Запорізькій обласній раді дві депутатки написали заяви на складання депутатських повноважень

На початку 2024 року одразу дві депутатки Запорізької обласної ради подали заяву про дострокове припинення повноважень депутата.

Про це повідомляється в проектах рішень обласної ради, передає 061.

Мова йде про депутатку з фракції «Слуга Народу» Маргариту Трипольську та безпартійну депутатку з групи "Платформа за життя та мир" (раніше входила до фракції «ОПЗЖ») Олену Бодасюк.

Маргарита Трипольська раніше працювала адвокаткою, а під час повномасштабного вторгнення стала спеціалісткою з питань гендерно-зумовленого насильства у Полтавській та Харківській областях Фонду ООН у галузі народонаселення.

Олена Бодасюк раніше працювала у ПАТ “Бердянський райагропромпостач» та ТОВ "НВП Агрінол", що належало родині нардепа Пономарьова.

Запорізька обласна рада мала б через сесію затвердити дострокове припинення депутатських повноважень та направити рішення до територіальній виборчій комісії, проте Запорізька обласна рада не може зібратися з березня 2022 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що суд відмовив у поновлені на посаді колишнього директора Запорізької обласної інфекційної лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#депутати #Запорізька обласна рада #заява #повноваження #сесія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...