• Головна
  • Ремонт запорізьких багатоповерхівок постраждалих через ракетні атаки: що вже зроблено, - ФОТО
21:18, 5 січня

Ремонт запорізьких багатоповерхівок постраждалих через ракетні атаки: що вже зроблено, - ФОТО

У Запоріжжі тривають роботи з відновлення чотирьох багатоповерхівок, які були частково зруйновані та пошкоджені внаслідок влучання ворожих ракет.

За даними міської ради, у будинку по проспекту Соборному, 151 (у його відбудованій частині) в квартирах укладають кахель та ламінат. 

Також у цій багатоповерхівці на 90% виконано роботи з утеплення горищного перекриття. Триває благоустрій і озеленення прибудинкової території.

В будинку по вулиці Сталеварів, 16 завершено зведення зруйнованого під'їзду. 

Більше того, там майже встановлені вікна та перегородки між стінами. Проводиться утеплення фасаду будинку. У найближчих планах - гідроізоляція фундаменту та монтаж гідробар’єру і металочерепиці на відновленій покрівлі.

В триповерховому будинку по вулиці Кияшка, 22 в квартирах виконується шпаклювання стін і йде підготовка до укладання керамічної плитки. У підвалі будинку триває монтаж мереж водопостачання та каналізації. У під’їздах штукатурять стіни.

 У відновлюваному під’їзді будинку, що за адресою вулиця Зестафонська, 10 фарбують стіни, шліфують підлогу та ремонтують вхідні групи. На наступний тиждень заплановано продовження фасадних робіт та облаштування входу у 1-му і 2-му під’їздах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Відбудова #місто #будинки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...