• Головна
  • У Запоріжжі міськрада не підтримала петицію про сезонний тариф на опалення
13:21, 5 січня

У Запоріжжі міськрада не підтримала петицію про сезонний тариф на опалення

У Запоріжжі міськрада не підтримала петицію про сезонний тариф на опалення

Під час 22-ї сесії міської ради запорізькі депутати не підтримали петицію щодо запровадження сезонного одноставкового тарифу на послугу централізованого опалення.

Про це повідомляє 061 з посиланням на повідомлення пресслужби «Тепломереж»

Петицію було подано у жовтні минулого року. Автор Володимир Поляков запропонував запровадити для споживачів сезонний (тільки в опалювальний період) одноставковий тариф на опалення

«На підставі рішення Запорізької міської ради № 62 від 05.09.2012 р. в м. Запоріжжя діяв сезонний одндоставковий тариф на послугу з централізованого опалення для всіх категорій споживачів. Члени територіальної громади м. Запоріжжя вимагають запровадити для категорій споживачів послуг з постачання теплової енергії - населення, інші споживачі м. Запоріжжя сезонний (тільки в опалювальний період) одноставковий тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії на весь період надання послуги з постачання теплової енергії», - зазначається в тексті петиції, яку підтримали загалом 755 запоріжців.

В адміністрації МТМ наполягали на тому, що перевагою застосування двоставкового тарифу є зменшення фінансового навантаження на споживачів в опалювальний період, бо компенсація «умовно-постійних» витрат розподіляється на 12 місяців та забезпечення фінансової стабільності теплопостачальних підприємств. Адже комунальники поставили ультиматум – у випадку затвердження одноставкового тарифу міська рада має надати ще додаткову фінансову допомогу МТМ.

У Запоріжжі міськрада не підтримала петицію про сезонний тариф на опалення, фото-1

Також в адміністрації Тепломереж наполягали на тому, що перехід з двоставкового тарифу на одноставковий має пройти лише з нового опалювального сезону – з 1 жовтня, а не з нового року.

Звернення було опрацьоване та підготовлений відповідний проєкт рішення. За результатами голосування депутати не підтримали петицію через аргументи тепловиків.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізькі підприємці звернулися до депутатів щодо перегляду методики нарахування тарифів за опалення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#опалення #Тепломережі #проєкт рішення #петиція #одноставковий тариф
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...