• Головна
  • Окупанти змінюють етнічний склад Мелітополя – 50% населення міста є немісцевими
19:48, 4 січня

Окупанти змінюють етнічний склад Мелітополя – 50% населення міста є немісцевими

Окупанти змінюють етнічний склад Мелітополя – 50% населення міста є немісцевими

В тимчасово окупованому Мелітополі загарбники продовжують змінювати етнічний склад населення, але якщо раніше завозили людей з росії, то зараз безробітним місцевим жителям через окупаційні центри зайнятості пропонують виїжджати на заробітки до рф.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

- З нового року вони масово почали пропонувати місцевим мешканцям, які вимушено залишались в окупації, виїжджати на роботу до континентальної «ерефії». Сьогодні вони пропонують Ліпецький край, Рязанську область, Хабаровський край. Для того, щоб забирати наших мешканців з тимчасово окупованого Мелітополя, і вивозити їх. Таким чином вони хочуть міняти етнічний склад нашого міста, щоб наші мешканці не заважали ворогу будувати там свою недовладу, і звичайно ж таким чином вони хочуть погасити спротив, - сказав Федоров в ефірі телемарафону.

В своєму телеграмі-каналі він також зазначив, що наразі в Мелітополі 50% населення складають немісцеві. До вторгнення в місті проживало 150 тисяч людей. За майже два роки з окупації виїхали 90 тисяч мелітопольців. Зараз у місті проживає близько 60 тисяч місцевих, приблизно стільки ж приїхало з росії.

Як раніше писав 061, з полону додому повернулось 16 мешканців Запорізької області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мелітополь #окупація #Іван Федоров #населення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...