• Головна
  • СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом масованого обстрілу Запоріжжя
12:23, 29 грудня 2023 р.

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом масованого обстрілу Запоріжжя

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом масованого обстрілу Запоріжжя

Управління СБУ в Запорізькій області розпочало досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством за фактом масованого ракетного обстріл Запоріжжя 29 грудня

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура, передає 061.

За даними слідства, вранці російські окупаційні війська здійснили обстріл інфраструктури Запоріжжя. Ракети поцілили у різні райони обласного центру. На даний час відомо про четверо загиблих, є травмовані.

«Пошкоджено декілька місцевих підприємств. Під завалами одного із зруйнованих промислових об’єктівперебувають люди. Дві домівки приватного сектора міста зруйновані вщент, інші зазнали пошкоджень. Вибуховою хвилею та уламками вибито віконні рами у багатоповерхівкаходного з районів міста», - зазначили в прокуратурі.

На місцях події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий злочин РФ. Триває пошуково-рятувальна операція.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі на місцях прильотів працюють комунальні служби та волонтерські організації. Куди звертатися у разі пошкодження оселі чи будівлі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #кримінальне провадження #закони та звичаї війни #інфраструктура #промисловість #загиблі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...