• Головна
  • Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік
Новини компаній
11:00, 29 грудня 2023 р.

Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік

Новини компаній
Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік, фото-1

Компанія Євродім, що представлена у Запоріжжі філією ТОВ “Європейський будинок”, надала 1 366 967 грн. інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі. Також компанія виконувала роботи, за які мешканці забажали розрахуватись одразу. Сумма таких робіт склала 689 940 грн.

Інвестицію можна отримати на реновацію будь-якої складності:

  • Сантехнічні роботи
  • Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж
  • Ремонт ліфтового обладнання та заміна кабін
  • Поточний ремонт електромережі
  • Ремонт під’їздів
  • Заміна вікон на металопластикові
  • Ремонт міжпанельних швів
  • Ремонт вхідних груп
  • Ремонт покрівлі.

Розберемо інвестиційні умови для житлових будинків на прикладах запорізьких багатоповерхівок

Ремонт підʼїзду — робота, яка переважно виконує естетичну мету, а не технічну. Тому вона виконується зазвичай тоді, коли найбільш критичні проблеми в будинку вже вирішені. Проте саме підʼїзд та вхідна група є візитівкою дому, і свіжий ремонт, відсутність написів на стінах, світле приміщення дарують затишок і відчуття безпеки всім, хто входить до будинку. На жаль, якраз після вирішення першочергових проблем, таких як: електрика, трубопроводи водопостачання, каналізації, теплопостачання, покрівлі, вимощення, ОСББ доводиться досить довго накопичувати кошти на косметичні роботи — ремонт вхідних груп та підʼїздів.

“Євродім” виконує ремонт підʼїздів авансовано: після підписання договору з ОСББ компанія закуповує необхідний матеріал та виконує ремонт. А розрахунок за виконані роботи розбивається на рівні частини і виплачується ОСББ впродовж девʼяти місяців. Вартість ремонтних робіт в середньому для однієї квартири склала 232 грн на місяць.

Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік, фото-2

Заміна трубопроводів. Старі труби в підвалі неодмінно призводять до аварій. Раніше пориви труб були дуже частими, тому підвал постійно затоплювало. Поточний ремонт чи часткова заміна окремих ділянок не вирішувала проблему, а на повну заміну інженерних мереж ОСББ не вистачало грошей. Тому голова ОСББ звернулась до “Євродім”. З самого початку спеціалісти провели дефектовку і проаналізували технічний стан будинку. Далі затвердили разом із головою ОСББ технічне завдання і кошторис, підписали договір. Одразу після підписання договору “Євродім” закупили матеріали та замінили всі старі труби у підвалі на якісні нові за умовами Інвестиційного договору. Компанія за власні кошти виконала ремонт, а розрахунок за виконану роботу був здійснений впродовж дев’яти місяців, оплата була розподілення на щомісячні платежі рівними частинами. На кожну квартиру такого будинку додаткова сума в платіжці складає близько 145 грн на місяць.

Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік, фото-3

Ремонт міжпанельних швів. “Євродім” виконав ремонт міжпанельних швів у багатоповерхівці в Запоріжжі у розстрочку. Всього відремонтували 2466 м.п. швів. У молодого запорізького ОСББ не вистачало коштів на виконання такої масштабної роботи. Обʼєднання співвласників звернулося до “Євродім”. З самого початку спеціалісти провели дефектовку і проаналізували технічний стан будинку. Далі затвердили разом із головою ОСББ технічне завдання і кошторис, підписали договір. Оплату виконаних робіт розподілили на рівні частини впродовж деклькох місяців. В середньому це вартувало для кожної квартири близько 205 грн на місяць.

Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік, фото-4

Заміна каналізаційних випусків. Компанія “Євродім” пропонує будинкам можливість виконувати роботи авансовано та розрахуватися за них впродовж періоду до девʼяти місяців без відсотків. Проте ОСББ може розрахуватися за роботи одразу, якщо це зручно. Подібна робота коштувала мешканцям будинку 28 850 грн. Попри можливість розрахунку впродовж 9 місяців, мешканці обрали розрахуватись за роботи одразу.

Зауважимо, що в кожному будинку довжина каналізаційного випуску, особливості рельєфу (наявність рослин, бетонного чи асфальтного покриття), конструктивні особливості (наприклад, стан лотків) можуть суттєво відрізнятися. Тому вартість робіт конкретно у вашому будинку фахівці “Євродім” зможуть визначити виключно після проведення дефектування.

Ще одна важлива особливість заміни каналізаційних випусків — ймовірність виявлення додаткових дефектів, які неможливо визначити, досліджуючи труби спеціальним обладнанням до початку заміни. Наприклад, якщо лоток зруйнований, це може призвести до додаткових витрат на їх заміну. На жаль, зʼясувати їхній стан неможливо до розкопки грунту, тож це необхідно враховувати при плануванні робіт.

Компанія Євродім надала 1 366 967 грн інвестицій на реновацію будинків у Запоріжжі за 2023 рік, фото-5

У 2024 році компанія планує співробітництво із Фондом енергоефективності у відновленні будинків, що постраждали від обстрілів, а також продовжить надавати інвестиції для багатоквартирних будинків, виконувати ремонтні роботи будь-якої складності.

Дізнатися деталі, проконсультуватися з приводу інвестиційних пакетів на ремонт у вашому будинку можна за номером +38 067 400 63 97. Наші фахівці завжди готові вам допомогти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Компанія Євродім #Інвестиції на реновацію будинків у Запоріжжі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...