• Головна
  • Запорізькі депутати заклали фінансування в 123 мільйона гривень на ПТУ
11:17, 23 грудня 2023 р.

Запорізькі депутати заклали фінансування в 123 мільйона гривень на ПТУ

Запорізькі депутати заклали фінансування в 123 мільйона гривень на ПТУ

Загальний обсяг фінансування по програмі «Професійна (професійно-технічна) освіта на 2024 рік складає 123 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час засідання двадцять другої сесії Запорізької міської ради, передає 061.

У місті розташовано та функціонує 11 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, з них – 6 вищих професійних училищ, 5 – професійно-технічні училища відповідного профілю. Частина учнів з таких закладів – це діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які потребують відповідної фінансової допомоги та підтримки.

Зокрема, на забезпечення харчуванням учнів у закладах професійно - технічної освіти з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, ВПО та інших пільгових категорій заклали 17,7 мільйона гривень. При цьому загальна кількість учнів, що харчуються складає 509 осіб. Таким чином, на один день харчування на одну особу складає 132 гривні.

На стипендії учням виділили – 101 мільйон гривень. Загальна кількість стипендіатів – 5157 гривень. Таким чином середня стипендія складає 1632 гривні.

На проведення виплат дітям сиротам і дітям позбавленим батьківського піклування надали- 4,3 мільйона гривень (одноразова грошова допомога при працевлаштуванні; щорічна допомога для придбання навчальної літератури; щорічна матеріальна допомога).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#діти #допомога #стипендії #ПТУ #учні #підтримка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...