• Головна
  • "Приємно, що люди нас чекали": у Запоріжжі на березі Дніпра відкрили ковзанку, - ФОТОРЕПОРТАЖ
13:00, 18 грудня 2023 р.

"Приємно, що люди нас чекали": у Запоріжжі на березі Дніпра відкрили ковзанку, - ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі (Набережна магістраль, 60 б) запрацювала ковзанка під відкритим небом. 

Її встановила фірма “Полюс айс”, яка раніше облаштовувала ковзанку на площі Фестивальній.

“У 2022 році ми не працювали. Зараз, коли нам запропонували локацію для облаштування ковзанки, то у нас були певні побоювання та сумніви, але зваживши всі “плюси” та “мінуси” ми прийняли рішення. Людям потрібне психологічне розвантаження і діти заслуговують на свято”, - розповів представник фірми Євген.

Він каже, що перш ніж погодитись на пропозицію, спілкувались з військовими та запитали їхню думку щодо відкриття такої локації. 

“Для людей, які на війні втратили близьких, не існує свят. Мій брат зараз на фронті, брат моєї дружини також воював, але отримав серйозні поранення і нині комісований. Військові говорять, що дуже б хотіли, аби у дітей та містян було свято”, - додає він. 

В минулому році “Полюс айс” будував ковзанку у Львові. Про те, що така локація буде цього року у Запоріжжі, знали ще на початку листопада. 

“Локація дуже класна. Це єдина ковзанка з видом на острів Хортиця, з видом на річку Дніпро. Це відкрита локація і тому тут зовсім інша атмосфера. Але через те, що тут є дерева, нам довелось зробити трошки нестандартний розмір. Ковзанка має більшу довжину аби можна було розігнатися, але вона трошки вужча, ніж зазвичай”, - пояснює Євген.

Будівництво тривало три тижні. Представники “Полюс айс” додають, що довелось вирівнювати майданчик, бо тут є схил. 

За кілька днів до відкриття цієї локації у Запоріжжі йшли сильні дощі. Керівництво ковзанки каже, що саме така погода допомогла їм у будівництві. 

“Під час будівництва льодових арен завжди витрачають великі кошти на те аби більш-менш очищеною водою наповнити систему, а нам пощастило - дощова вода зробила ідеальне покриття”, - пояснює Євген.

Під час сигналу повітряної тривоги тут лунатиме відповідне оголошення, людям будуть пропонувати перейти в укриття, але майданчик продовжить працювати. Власники ковзанки говорять, що кожен відвідувач самостійно прийматиме рішення: залишатись тут чи йти у більш безпечне місце. 

Ковзанка працюватиме в будні з 10:00 до 22:00, а у вихідні та святкові дні - з 9:00 до 22:00. Для зручності мешканців, від універмагу "Україна" курсує спеціальний автобус. 

"Приємно, що люди нас чекали": у Запоріжжі на березі Дніпра відкрили ковзанку, - ФОТОРЕПОРТАЖ , фото-20

Щодо вартості, то ціни вирішили залишити на довоєнному рівні: 

“Безліміт” (з понеділка по п'ятницю) для дітей до 14 років - 150 грн, для дорослих - 200 грн. 

У вихідні (субота та неділя) вартість квитка для дітей становитиме 200 грн, для дорослих - 250 грн. 

Оренда фігурок-помічників - 100 грн (за годину, застава за фігурку - 200 грн), також є можливість орендувати спеціальні ходунки - 50 грн, або ж займатись з інструктором (вартість 30 хвилин) 200 грн. 

Для ВПО та студентів діє знижка. 

“Дуже приємно, що люди нас чекали. Для нас Запоріжжя стало рідним. Хотілося саме тут створювати такі святкові, атмосферні локації”, - каже Євген. 

"Приємно, що люди нас чекали": у Запоріжжі на березі Дніпра відкрили ковзанку, - ФОТОРЕПОРТАЖ , фото-21

Як майданчик працюватиме на Новорічні свята обов'язково буде повідомлятися на офіційній сторінці ковзанки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ковзанка #Набережна #Запоріжжя #Полюс айс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...