• Головна
  • AB InBev Efes Україна долучилася до підтримки Національної програми «Врятуй кінцівку»
Новини компаній
13:00, 14 грудня 2023 р.

AB InBev Efes Україна долучилася до підтримки Національної програми «Врятуй кінцівку»

Новини компаній

Наприкінці листопада 2022 в Україні стартувала Національна програма «Врятуй кінцівку», організована міжнародним благодійним фондом «Здоров’я українського народу» за підтримки Інституту травматології та ортопедії НАМН Україні та Української асоціації ортопедів-травматологів.

Протягом найближчих трьох років у рамках проєкту планується провести до 15 тисяч операцій пораненим українцям з важкими випадками травматизації рук і ніг. Наразі було проведено понад 1000 безоплатних операцій за цією програмою.

AB InBev Efes Україна впроваджує соціальні та гуманітарні проєкти в Україні, спрямовані на допомогу громадам, приділяючи особливу увагу домашнім регіонамкомпанії – Чернігівщині, Харківщині та Миколаївщині.

«Ми продовжуємо підтримувати громади та українців, які мешкають у регіонах, де працює наше виробництво. Допомога з наданням якісного лікування та реабілітації після отримання травм дає українцям шанс жити повноцінним життям», – наголосив заступник головного виконавчого директора AB InBev Efes Україна Денис Хренов.

Завдяки партнерству компанії з благодійним фондом «Здоров’я українського народу» буде підтримано проведення операцій на травмованих кінцівках для співвітчизників у Чернігівській, Харківській, Миколаївській областях.

В рамках програми благодійний фонд зокрема закуповує для операцій апарати зовнішньої фіксації, пластини, шурупи та інші імпланти, що вживляють у кістку. Це дозволяє зберігати кінцівки постраждалим українцям.

В Експертну раду програми увійшли понад 60 найкращих лікарів ортопедів-травматологів України, які працюють у більшості регіонів країни. В межах програми створений реєстр медпрацівників і закладів охорони здоров’я (обласні, міські, районні та інші лікарні), які опікуються травмами кінцівок.

Стати учасником Національної програми «Врятуй кінцівку» може будь-який українець. Для цього потрібно заповнити відповідну анкету на сайті благодійного фонду «Здоров’я українського народу», вказавши всі необхідні дані.

Серед інших гуманітарних та соціальних ініціатив, реалізованих компанією AB InBev Efes Україна протягом останніх двох років, є неодноразова закупівля харчових продуктів, води, ліків, засобів гігієни та палива для перевезення гуманітарних вантажів і забезпечення потреб жителів Чернігівської, Харківської та Миколаївської областей, здійснена на запит благодійних фондів та волонтерів. Додатково компанія надала 5 млн банок чистої питної води для забезпечення деокупованих територій Чернігівщини, Харківщини, Донеччини, Херсонщини та інших областей.

Окремим напрямом підтримки з боку компанії є допомога ветеранам, адже проблема їхньої реадаптації сьогодні гостро стоїть перед українським бізнесом та суспільством. З цією метою AB InBev Efes Україна підписала Меморандум про співпрацю Veteran Hub, спрямований на покращення кадрових процесів і розбудову якісної та продуктивної співпраці зі співробітниками-ветеранами.

Також нещодавно компанія підтримала безоплатний навчальний проєкт «Бізнес-інкубатор для ветеранів/нок та членів їхніх сімей», ініційований Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області. Програма покликана допомогти ветеранам здобути необхідні знання щодо перетворення власних ідей в успішний бізнес і подальшого ефективного управління власною справою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Врятуй кінцівку #AB InBev Efes Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...