• Головна
  • Обласний центр екстреної медичної допомоги планував витратити на ремонт автівки вартість такої ж нової
18:29, 12 грудня 2023 р.

Обласний центр екстреної медичної допомоги планував витратити на ремонт автівки вартість такої ж нової

В ОВА провели чергове засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність”. Разом з правоохоронцями, представниками ОТГ і громадськістю проговорили результати моніторингу публічних закупівель, в результаті якого було скасовано низку тендерів.

Про це в Телеграмі повідомив начальник ЗОВА Юрій Малашко.

Він написав про скасування тендеру на проведення поточного ремонту та утримання території загального користування в одній з громад Запорізького району та придбання гусеничного екскаватору в громаді Мелітопольського району.

«Матеріали щодо ще деяких підозрілих тендерів передано до правоохоронних органів для аналізу на предмет наявності корупційної складової або порушень норм проведення закупівель», - написав він.

Також за словами Малашка, була проведена жорстка розмова з керівником КНП “ТМО “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

«Купувати тисячі літрів пального сумнівної якості за завищеною ціною або витрачати на ремонт автівки вартість такої ж нової - не просто неприпустимо. Це потенційно нові епізоди вже існуючого кримінального провадження», - йдеться у дописі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тендер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...