• Головна
  • Запорізький колаборант Рогов поширив фейкову обкладинку з карикатурами Зеленського, Байдена та Путіна
15:06, 12 грудня 2023 р.

Запорізький колаборант Рогов поширив фейкову обкладинку з карикатурами Зеленського, Байдена та Путіна

Запорізький колаборант Рогов поширив фейкову обкладинку з карикатурами Зеленського, Байдена та Путіна

Представники окупаційної влади в своїх телеграм-каналах поширюють обкладинку нібито нового британського щотижневого журналу The Spectator з карикатурами на лідерів світових держав, де силу та міць має очільник РФ Володимир Путін.

Так, 5 грудня на однойменному телеграм-каналі так званого «очільника громадського руху «Мы вместе с Россией» та голови комісії з питань «суверенітету, патріотичних проектів та підтримки ветеранів громадської палати рф. Володимира Рогова з’явилася публікація з обкладинкою журналу The Spectator.

«В Зеленского уже попали, Нетаньяху - косой, Байден - утонул в снегу и завис, а у Путина - лучшая экипировка и самые большие снежки. Американская обложка The Spectator отобразила ситуацию в мире через снежные "битвы", - зазначив Володимир Рогов.

Запорізький колаборант Рогов поширив фейкову обкладинку з карикатурами Зеленського, Байдена та Путіна, фото-1

Ми перевірили цю інформацію та з’ясувалося, що в архіві обкладинок на сайті видання не існує подібної за грудень, як і не існує «спеціального різдвяного випуску», яким позначили фейкову обкладинку.

У грудні всього вийшло два номери журнал випуск за 2 грудня із стилізованим мальованим зображенням очільника Китаю Сі Цзіньпіна із заголовком – «Як Китай монополізував зелений ринок та за 9 грудня з зображенням британського політика та юриста Кіра Стармера з заголовком «Чи підходить Стармер».

Запорізький колаборант Рогов поширив фейкову обкладинку з карикатурами Зеленського, Байдена та Путіна, фото-2

Це не вперше пропагандисти Кремля поширюють фейкові обкладинки нібито світових видань, аби дискредитувати Україну та її міжнародних партнерів.

“Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фейк #окупанти #брехня #обкладинка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Пояснюємо, що не так із заявами окупантів. Що з них є фейком та маніпуляцією. На окупованих територіях Запорізької області так звана "влада" звинувачує українську владу та армію у своїх же провокаціях
Оголошення
live comments feed...