• Головна
  • У Запорізькій області правоохоронці затримали на збуті наркотичних речовин депутата сільської ради
Новини компаній
17:00, 8 грудня 2023 р.

У Запорізькій області правоохоронці затримали на збуті наркотичних речовин депутата сільської ради

Новини компаній
У Запорізькій області правоохоронці затримали на збуті наркотичних речовин депутата сільської ради, фото-1

Вчора, 7 грудня, стало відомо про те, що запорізькі правоохоронці затримали «на гарячому» 43-річного місцевого мешканця з Вільнянська, що заробляв на життя продажем наркотиків. З власних джерел в правоохоронних органах стало відомо, що підозрюваним є ніхто інший, як діючий депутат Павлівської сільської ради.

Правоохоронці за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали чоловіка в той момент, коли він передав покупцеві пакунок з канабісом та отримав за це  20 000 гривень.

«Слідчі обласного главку поліції разом із оперативниками Запорізького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури викрили жителя Вільнянська, який здійснював незаконний продаж наркотичних речовин. Правоохоронці задокументували злочинну діяльність та затримали фігуранта під час продажу чергової партії товару. За вчинене йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна», -зазначається в повідомленні Національної поліції.

При затриманні у фігуранта вилучили три мобільні телефони, банківську картку, електронні ваги, автомобіль, а також гроші, отримані злочинним шляхом.

Підозрюваним у кримінальному провадженні за незаконний збут наркотиків є депутат Павлівської ОТГ Олег Козієнко.  В минулому він був активним учасником протестного руху щодо будівництва Біляївського збагачувального комбінату. І саме це допомогло йому, в тому числі, отримати політичні бали і мандат.

«Одна сторона медалі - це тt, коли ти відстоюєш «інтереси» громади, звинувачуєш усіх навколо в корупції… Друга сторона медалі-ти звичайний «барига»! Дякую коллегам за службу. Нагорода знайшла свого «героя»», - прокоментував  затримання на своїй сторінці в Facebook заступник начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Павло Карабута.

У Запорізькій області правоохоронці затримали на збуті наркотичних речовин депутата сільської ради, фото-2

В реєстрі судових рішень можна знайти з десяток проваджень, де фігурує ім’я народного обранця – адміністративне провадження за дрібне хуліганство через розпилення перцового балончика під час сесії, вчинення домашнього насилля та порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Остання історія, зокрема, була пов’язана з тим, що депутат намагався в 2021 році винести в сесійну залу питання щодо виділення собі земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності в селі Зелене площею в 2 гектари.  Правоохоронці розцінили такі дії, як намагання вирішити свої особисті питання, використовуючи свій депутатський мандат діючи у власних майнових інтересах, проте у суді справа розпалася через «відсутність події і складу адміністративного правопорушення».

Досудове розслідування щодо кримінального провадження по збуту наркотиків наразі триває та найближчим часом має бути відомо, який запобіжний захід обрав суд для депутата ОТГ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДЕПУТАТ #ОТГ #Павлівська громада #наркотики #збувач
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...