• Головна
  • Тенденції у світі дизайну нігтів: що буде популярним у наступному сезоні?
Новини компаній
09:00, 8 грудня 2023 р.

Тенденції у світі дизайну нігтів: що буде популярним у наступному сезоні?

Новини компаній

Кажуть, що нове - це добре забуте старе. І з цим твердженням важко не погодитися, спостерігаючи, як на світових подіумах регулярно спливають колись трендові тенденції та форми, що давно втратили актуальність. Ні, вони не реінкарнуються в первозданному вигляді, а обростають новими деталями і мають більш гармонійний вигляд у сучасних умовах.

Подібний стан речей чітко проглядається і в суміжних галузях, адже індустрія модного одягу тягне за собою цілу купу інших видів діяльності - виробництва парфумерії та косметики, візажу, створення зачісок і навіть дизайну нігтів. А як же інакше? Адже руки - це важлива частина тіла для будь-якої жінки. Хоча вважається, що чоловіки насамперед звертають увагу на очі, груди та ноги, саме за станом нігтів, їхньою доглянутістю та обраним манікюром часто судять про добробут і навіть характер леді.

Недарма в наш час курси манікюру не страждають від нестачі слухачів, до того ж пізнати премудрості та нюанси декору нігтьових пластин прагнуть не тільки здобувачі нової професії, а й цілком успішні в плані роботи та кар'єри дами. Річ у тім, що вони хочуть навчитися самостійно доглядати за нігтями і передбачати модні тенденції наступного сезону. Давайте ж і ми дізнаємося, що рік прийдешній нам готує?

9 модних тенденцій дизайну нігтів, про які має знати кожна жінка

Тенденції у світі дизайну нігтів: що буде популярним у наступному сезоні?, фото-1

Мода - дама примхлива, її настрій змінюється без жодної прив'язки до логіки і здорового глузду. Як же зробити ідеальний манікюр у новому році? Тільки використовуючи актуальні тренди і не забуваючи про власну яскраву індивідуальність! Але яким чином рекомендують декорувати нігті гуру дизайну і майстри, що формують вектор розвитку цілої галузі?

У нас є відповідь на це запитання. Перед вами - деякі важливі тенденції, які допоможуть залишатися в тренді в новому сезоні:

  • У моді різноспрямованість дизайну, така собі дуалістичність напрямків.
  • Перший вектор спрямований у бік простоти і мінімалістичності декору з використанням повітряних, навіть прозорих покриттів, акуратності малюнків, що наносяться, і лаконічності, навіть аскетичності дизайну.
  • Другий вектор сформований в абсолютно протилежному ключі - тут тріумфують яскравість і складність дизайнерських рішень, хитромудрість декору з певним нальотом химерності. Вітаються всілякі додаткові елементи і прикраси - фольга, павутинки, використання металу.
  • Знову в моді знайомі всім техніки нанесення, які залишаються на коні вже не перший сезон, наприклад, французький манікюр, градієнт, стемпінг, слайдер-дизайн, імітація акварелі або мармуру тощо. Але на кожну з них чекають трансформації і перетворення, по суті, в новому сезоні нам пропонують пройти через переосмислення знайомих і звичних підходів.
  • Очікується, що правити балом будуть радіальний градієнт і розтяжка кольору, як ідеальний фон для дизайнерських експериментів зі слайдерами і стемпінгом.
  • Метал тріумфально повертається в дизайн нігтів, тому його блиск, сформований жатою фольгою, слюдою, різноманітними смужками і стрічками, має стати яскравим акцентом нового сезону.
  • Актуальними будуть втирка з металевим ефектом, габаритні блискітки, сформовані градієнтною розтяжкою.
  • Нікуди не поділися модні тенденції, що нещодавно стали модними, - наносити на нігтьові пластини монограми, лого або підписувати їх досі вважається актуальним. Як, до речі, і зображення всіляких комах і пернатих.
  • Різнокольоровими нігтями вже давно нікого не здивуєш, але в новому сезоні рекомендується піти набагато далі і по-різному декорувати нігтьову пластину кожного пальчика.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...