• Головна
  • Навчання у Братиславі – місті прогресивної молоді з усього світу
Новини компаній
15:00, 8 грудня 2023 р.

Навчання у Братиславі – місті прогресивної молоді з усього світу

Новини компаній
Навчання у Братиславі – місті прогресивної молоді з усього світу

Братислава – прогресивна столиця Словаччини, яка приваблює абітурієнтів із різних частин світу. У місті пропонується якісна освіта, подібний менталітет та різноманітність університетів. Братислава – молодіжне місто, комфортне для життя. У столиці Словаччини ви не зустрінете вулиць, забудованих хмарочосами чи метро, але неймовірна архітектура зачарує з першого погляду. Величні замки та ліси, розташовані біля міста, не дадуть нудьгувати.

Студенти їдуть до Братислави не лише за здобуттям якісної освіти, а й для подорожей. Наприклад, з міста можна вирушити до Праги, і всього за кілька євро опинитися в одному з найкрасивіших міст. Ставши студентами одного з вишів Братислави, ви не тільки отримаєте фундаментальну освіту, але й зможете регулярно подорожувати містами.

7 причин вчитися у Братиславі

Університети в Братиславі пропонують здобути європейську освіту. Думаєте, чи варто подавати документи? Є кілька причин, які доводять, що навчання в одному з університетів міста буде добрим рішенням:

  • У Братиславі розташовані відомі державні університети різних напрямів. Ви можете подати документи до: технічного, економічного та гуманітарного ВНЗ;
  • Можливість заробити. Прогресивна столиця має у своєму розпорядженні безліч компаній, що надають заробіток для студентів;
  • Занурення у культуру та науку сприяє відкриттю перспектив;
  • Студенти з різних країн. В освітніх закладах міста навчаються як українські студенти, так і англомовні, що дозволяє не лише знайти знайомства, а й покращити іноземну мову;
  • Розвиток у європейській культурі. Програма навчання пропонує студентам цікаві заняття, що відкривають нові горизонти;
  • Доступні ціни. Європейська освіта в Братиславі є доступною, в порівнянні з іншими країнами. Тривале перебування не вимагатиме серйозних фінансових витрат;
  • Навчання різними мовами. В освітніх установах країни проводяться заняття англійською мовою;

Братислава приваблює абітурієнтів не просто європейським рівнем освіти, а й можливостями.

Вартість навчання у Словаччині

Навчання в Словаччині доступне. Наприклад, при вступі до державних університетів українським студентам пропонується безкоштовна форма навчання, але за умови відвідування занять словацькою мовою. За бажання навчатися англійською мовою, вартість навчання починається від 1000 євро та залежить від напряму. Але якщо провести порівняння з іншими країнами, то така вартість навчання буде в кілька разів нижчою, ніж в інших країнах. Європейська освіта в Словаччині є доступною, що і є основним критерієм залучення студентів. Мову навчання студент підбирає самостійно, тому якщо вам знайомий словацький, то здобути якісну освіту можна безкоштовно.

Postupai – рекомендують

Самостійно вступити до університету країни може бути не просто, адже постають питання про те, як подавати документи, як підібрати напрямок та інше. Для вирішення питань можна звернутися до компанії Postupai, яка супроводжує студентів на всіх етапах. Відгуки про Postupai дають зрозуміти, що співпрацюючи з компанією, можна не турбуватися про навчання, оскільки підтримка надається на всіх етапах.

Студенти, які поступили до університетів Братислави за допомогою компанії, говорять про те, що мають підтримку з боку фахівців, та отримують допомогу за потреби. Оформлення документів, супровід під час навчання, вирішення питань – професійна допомога доступна у будь-який час для українських абітурієнтів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...