• Головна
  • В Запоріжжі затримали чоловіка, який обкрадав приватні будинки
18:54, 2 грудня 2023 р.

В Запоріжжі затримали чоловіка, який обкрадав приватні будинки

В Запоріжжі поліцейські затримали 56-річного місцевого жителя, якого підозрюють у скоєнні крадіжок з приватних будинків. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в облуправлінні поліції.

В ніч на 29 жовтня невідомий проник до приватного будинку в Заводському районі та викрав кілька електропобутових приладів та набір інструментів. Власник викраденого майна звернувся до поліції. Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до злочину причетний 56-річний неодноразово судимий місцевий житель. Майже половину свого життя чоловік провів у місцях позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

За місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили та вилучили викрадене майно. Після проведення слідчих дій його буде повернуто власнику.

Встановлено, що чоловік причетний також до крадіжки, що була скоєна наприкінці жовтня. Він проник до одного з приватних будинків та вкрав електроприлад. Викрадене майно чоловік продав продав, а гроші витратив на власні потреби. Покупця викраденого знайшли поліцейські, речові докази вилучено.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писав 061, в Запоріжжі внаслідок ДТП постраждали троє людей

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#крадіжка #поліція #Запоріжжя #приватний будинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...