• Головна
  • Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая
Новини компаній
11:00, 4 грудня 2023 р.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая

Новини компаній

Напередодні Дня Святого Миколая, коли радість та веселий сміх дитячих сердець наповнюють наше життя, багато дорослих замислюється над тим, що малечі “покласти під подушку”. Ювелірні прикраси це завжди гарний варіант подарунка для дітей, онуків, племінників та похресників. Втім, обрати вироби із золота та срібла для малечі завдання із зірочкою. Виріб має відповідати віку та індивідуальним інтересам кожної дитини, а також бути безпечним. Тож, до свята експерти найбільшої ювелірної мережі в України "Золотий Вік" підготували корисні поради та розповіли про тренди на дитячі прикраси, щоб вибір "миколайчика" для малят був вдалим.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая  , фото-1

Безпека: правильний вибір дитячих ювелірних прикрас

Перш за все, коли йдеться про вибір дитячої прикраси найважливішим аспектом є зосередженість на безпеці. Прикраса має бути настільки якісною, щоб не травмувати дитину. Застібки на ланцюжках, браслетах та сережках повинні бути надійно закритими. Гладкі лінії та якість виготовлення гарантують захист від можливих травм, а золото та срібло повинні бути найвищої якості, відповідаючи всім стандартам задля безпеки дитини.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая  , фото-2

Функціонал та увага до деталей

При виборі ювелірної прикраси для дитини слід враховувати не лише естетичні властивості, а й функціональність - вона має бути зручною та не заважати. Крім того, при виборі треба враховувати вподобання дитини, адже кулони та сережки можуть бути не лише прикрасою, але й містити певну символіку, яка робить їх особливими та неповторними. Золото та срібло надають прикрасам вишуканості, а фіаніти чи емаль додають яскравості та веселощів. Наприклад, срібні сережки з емаллю чи золоті сережки "Медвежата" від “Золотий Вік” мають надійні застібки та безпечні матеріали для дитячої шкіри.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая  , фото-3

Сучасні тренди на дитячі прикраси

У світі ювелірного мистецтва для дітей завжди присутні творчі рішення та яскраві тренди. У колекції "Золотий Вік" особливою популярністю користуються яскраві намистини зі срібла з образами казкових героїв з мультфільмів. Крім того, дівчаткам купують браслети, що прикрашені маленькими, але яскравими акцентами. що ідеально доповнять образ маленьких модників.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая  , фото-4

Обереги

Булавки, особливо в українській культурі, несуть в собі символічне значення та можуть слугувати захистом від негативної енергії. Дитячі обереги мають не тільки бути безпечними, але й можуть бути стильними та яскравими. В колекції “Золотий Вік” такі вироби прикрашені акуратними деталями, які не залишать малечу байдужою.

Обираємо правильно прикраси для наймолодших до Дня Миколая  , фото-5

Вибір подарунків для найдорожчих - це завжди непросте, втім, приємне завдання. Консультанти ювелірної мережі "Золотий Вік" завжди нададуть допомогу у виборі найбільш вдалих та елегантних "миколайчиків" для ваших малюків і близьких дорослих, адже вони також чекають подарунки під подушку на День Святого Миколая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Золотий Вік #дитячі прикраси #ювелірні прикраси #золото #срібло #подарунки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...