• Головна
  • Фортифікаційні споруди, укриття в школах: Зеленський побував у Запоріжжі
21:05, 30 листопада 2023 р.

Фортифікаційні споруди, укриття в школах: Зеленський побував у Запоріжжі

Сьогодні, 30 листопада, у Запоріжжі побував президент України Володимир Зеленський. Про його візит стало відомо ввечері, з його традиційного вечірнього звернення, яке він оприлюднив у своїх соцмережах. 

"Щойно провів у Запоріжжі дві важливі наради. Оперативну – з військовими, з генералами Тарнавським, Москальовим, Литвиновим та всіма, хто відповідає за оборону тут, саме на Запоріжжі. Друга нарада – фактично загальнодержавна – щодо фортифікації", - сказав він.

На всіх основних напрямках, де потрібно посилитись, прискоритись з будівництвом споруд. Мова передусім про Авдіївський, Мар’їнський та інші напрямки на Донеччині. Тут має бути максимум уваги.

"Харківщина – це Куп’янський напрямок, також оборонна лінія Купʼянськ – Лиман. І вся Харківщина, і Сумщина, і Чернігівщина, і Київська, і Рівненська область, Волинь. Також південь – Херсонська область", - додав президент. 

Крім того, були доповіді обласних влад, усіх відповідних військових керівників, міністра оборони Умєрова, генерала Павлюка.

"Обговорили залучення ресурсів, мотивацію, зокрема, і приватного бізнесу в цій роботі, фінансування. Пріоритет очевидний. Вдячний усім, хто працює саме на такому будівництві, на виробництві матеріалів. Обговорили й ті потреби, щодо яких будемо працювати з партнерами для посилення наших захисних ліній", - сказав президент.

За його словами, окрема увага – це будівництво укриттів у школах, зокрема, у Запоріжжі та області, щоб діти могли навчатись принаймні у змішаному форматі – і офлайн також.

Відео можна переглянути тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленский #Обращение
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...