• Головна
  • В окупованому Токмаку «прилетіло» в будівлю, яку загарбники використовували як військовий шпиталь
13:42, 29 листопада 2023 р.

В окупованому Токмаку «прилетіло» в будівлю, яку загарбники використовували як військовий шпиталь

Вранці 28 листопада в тимчасово окупованому Токмаку пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомляли, що «прилетіло» в будівлю в центрі міста, яку окупанти використовували в своїх цілях.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За інформацією Федорова, одразу після вибуху російські окупанти почали евакуювати поранених та вивозити речі. Кількість ліквідованих загарбників уточнюється.

Після «прильоту» російські пропагандисти почали поширювати неправдиву інформацію, що ЗСУ вдарили по цивільному об’єкту в Токмаку – дитячому садочку. Зокрема, про це в своєму телеграм-каналі заявив колаборант Володимир Рогов.

«Целью нацистов традиционно стали гражданские объекты мирного города - две ракеты попали в детский сад», - пише Рогов.

В окупованому Токмаку «прилетіло» в будівлю, яку загарбники використовували як військовий шпиталь, фото-1

Але мер Мелітополя Іван Федоров спростовує цей фейк російської пропаганди, адже будівлю дитячого садка в Токмаку російські окупанти використовували в якості військового шпиталю.

«Чуєте виття на болотах? Це окупанти відучора ниють про ЗСУ, які «порушили закони війни» і стріляли по «цивільним об’єктам». Для розуміння: «Цивільний» дитсадок в Токмаку рашисти використовували як військовий шпиталь», - уточнює Федоров.

Про те, що окупанти облаштували військовий шпиталь у приміщенні дитячого садку в Токмаку, ще в серпні 2023 року повідомляв Генштаб ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Токмак #окуапція #фейк #Рогов #Іван Федоров #шпиталь #дитсадок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Пояснюємо, що не так із заявами окупантів. Що з них є фейком та маніпуляцією. На окупованих територіях Запорізької області так звана "влада" звинувачує українську владу та армію у своїх же провокаціях
Оголошення
live comments feed...