• Головна
  • У Запорізькій області загарбники намагаються нав’язати свої псевдосвята на окупованій території
18:46, 26 листопада 2023 р.

У Запорізькій області загарбники намагаються нав’язати свої псевдосвята на окупованій території

У Запорізькій області загарбники намагаються нав’язати свої псевдосвята на окупованій території

У тимчасово захоплених регіонах України, зокрема, у Запорізької області окупаційні адміністрації активно виконують розпорядження кремля з насадження російського календаря “свят”. Зокрема сьогодні, в останню неділю листопада росіяни “відзначають день матері”.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає 061

Окупанти максимально намагаються використовувати нейтральні за змістом заходи для “заспокоєння” населення та створення атмосфери “нормального життя”, оскільки як вони зазначають у своїх “вітаннях” це такі свята до яких “никто не может остаться равнодушным”.

Вітання посадовців максимально нейтральні без згадування воєнних дій, окремо на них акцентувалась увага на місцевих “концертах” де також проводилась прихована агітація за путінську партію “Єдіная Росія”. Проте у змісті таких виступів можна помітити, що жінкам виділяється виключно завдання народжувати, виховувати “справжніх чоловіків” та по мінімуму ангажуватись у “справи державні”.

За повідомленнями від громадян що перебувають на окупованих територіях фіксується від 20 до 30 фактів грабежу із заданням тілесних ушкоджень, зґвалтування, викрадення рухомого майна чи силовим заволодінням помешкання. А з перехоплень розмов окупантів з їх жінками та матерями ми чуємо як вони радіють кожному такому факту “наживи” та очікують моменту коли зможуть переїхати у “звільнені” від українців помешкання.

Центр національного спротиву закликає уникати участі у цих псевдосвяткуваннях та відмежувати від них власних дітей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на окупованій частині Запорізької області загарбники готують дітей та підлітків до війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#окупанти #свята #люди #концерти #прихована агітація #партія
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...