• Головна
  • Бізнес-клуб «Південь»: як розвивається бізнес-спільнота Запоріжжя
Новини компаній
17:00, 23 листопада 2023 р.

Бізнес-клуб «Південь»: як розвивається бізнес-спільнота Запоріжжя

Новини компаній
Бізнес-клуб «Південь»: як розвивається бізнес-спільнота Запоріжжя

Близько пів року тому в Запоріжжі було засновано бізнес-клуб «Південь», який поставив собі за мету допомогти самоорганізуватися бізнесу, розвивати і підтримувати підприємницьку спільноту міста в кризові часи.

Бізнес-клуб «Південь» діє у двох форматах. Це відкриті зустрічі, на які можуть завітати всі охочі й зацікавлені в розвитку своїх підприємницьких спроможностей, а також закриті заходи для постійних членів клубу.

«За ці пів року ми вже провели шість відкритих зустрічей, на наші заходи завітало близько 250 унікальних відвідувачів, сформували ядро клубу — це постійні члени, на кожній зустрічі даємо можливість виступити місцевим підприємцям, але і обов’язково запрошуємо спікерів з інших міст, також запустили та розвиваємо партнерську програму лояльності. Нещодавно ми опитали відвідувачів про те, яку реальну користь вони відчули, побувавши на наших заходах, і отримали досить хороші результати», — зазначив засновник бізнес-клубу «Південь» Сергій Чертоляс.

Бізнес-клуб «Південь»: як розвивається бізнес-спільнота Запоріжжя, фото-1

Засновник бізнес-клубу «Південь» Сергій Чертоляс

Серед відвідувачів клубу, які взяли участь в опитуванні, 4% отримали поштовх до відкриття власної справи, ще 7% вдалося започаткувати партнерство, 20% завели корисні зв’язки, близько 40% отримали нові знання або інсайти. Решта відповіли, що це був приємно проведений час, але реальну користь очікують від майбутніх заходів.

На останню зустріч бізнес-клубу, що відбулась 18 листопада, завітало близько 60 підприємців, представників бізнесу та тих, хто лише планує власну справу. На зустріч були запрошені цікаві та досвідчені спікери, кожен із яких розкривав тему, на якій спеціалізується.

Бізнес-клуб «Південь»: як розвивається бізнес-спільнота Запоріжжя, фото-2

Засновник і СЕО агенції HighwayToTop Сергій Очигава дав відповідь на питання, що треба робити підприємцям, щоб не переживати про свій діджитал-маркетинг; співзасновниця і СОО проєкту CardBook Марія Томкович розповіла про інструменти монетизації нетворкінгу та соціальні мережі нового покоління; засновник і генеральний директор групи компаній «Ваговимірювальні системи» Дмитро Полуектов поділився досвідом побудови ефективної системи продажів.

Крім цього, формат заходу передбачав короткі самопрезентаційні виступи, щоб учасники мали можливість розповісти про себе, свою справу чи сферу інтересів.


«Наступні заходи бізнес-клубу відбудуться вже в грудні. Зараз працюємо над їх підготовкою і незабаром повідомимо дату проведення відкритої зустрічі. Про всі наші заходи, і не тільки, інформуємо через телеграм-канал. Тому пропоную підписатися, щоб нічого не пропустити. Кожен має можливість долучитися до розвитку бізнес-спільноти Запоріжжя, для цього треба лише завітати на один із заходів, де ви можете самостійно обрати ступінь своєї залученості», — додав Сергій Чертоляс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...