• Головна
  • Чи варто бути сурогатною мамою?
Новини компаній
15:00, 22 листопада 2023 р.

Чи варто бути сурогатною мамою?

Новини компаній

Сурогатна мама – неймовірна жінка, яка заслуговує на шану та вдячність. Вона приймає складне рішення свідомо та відповідально, не очікуючи слави або визнання. Сурогатне материнство – підтримка для людей, що мріють про дитину, але не можуть її зачати чи виносити через різні життєві обставини або безпліддя.qbHR9S5Ybvo95cL94wpO3YJZEm7r-5RtMBYwvxWB_SRUPv2gXHGKgkORDvK8PbBa7r2iFT-ed7CJ_dI1lH26LzreZtZowbvuAyopIEO36gEbEoJZroSZLnaxxoKc8Olq1C-xd_rRGeANUYaUae_HYsk

Хто така сурогатна мама?

Сурмама – жінка, яка вирішила допомогти іншим людям здійснити свою мрію про батьківство та виносити для них немовля. Вона не є біологічною матір’ю дитяти та не має генетичного звʼязку з ним, оскільки її яйцеклітина не бере участі в заплідненні. Для цього використовується ембріон, створений за допомогою інвітрофертилізації (ІКСІ) з генетичного матеріалу батьків-замовників або донорів.

Згідно Закону «Про затвердження порядку застосування допоміжних репродуктивних технологій в Україні», сурогатна мама не має жодних претензій до дитини після народження та повинна передати її сімейній парі, з якою було укладено договір. Саме ці люди є єдиними законними батьками немовляти з моменту його зачаття, мають право на реєстрацію малечі на своє прізвище.

Чому жінки наважуються стати сурмамою?

Жінки, які хочуть стати сурмамою мають врахувати всі за і проти сурогатного материнства, більшість жінок можуть керуватися одним з двох провідних мотивів:

  1. Альтруїстичний. Бажання допомогти іншим людям, яким не пощастило мати власних дітей. Сурмамами можуть ставати родички або подруги батьків-замовників, яким вони хочуть подарувати найбільше щастя у житті – дитину.

  2. Фінансовий. Можливість отримати гарну виплату за свою послугу. Сурмамами можуть бути жінки, яким потрібні кошти для покращення рівня життя, освіти власних дітей або реалізації сімейних чи особистих планів.

Крім того, українки погоджуються на цю відповідальну місію через бажання відчути радість вагітності та пологів. Деяким з них подобається цей особливий період, але вони вже мають власних дітей та не планують збільшувати їх кількість.

Ставши сурмамою, жінка не лише допомагає сімейній парі стати щасливими батьками, а й має інші переваги – покращує своє фінансове становище, отримує позитивний досвід, почуває себе корисною та потрібною, розвиває нові навички та знання.

Стати сурмамою в Україні

Україна є однією з небагатьох держав світу, де сурогатне материнство – законна та регульована медична послуга. Законодавство країни гарантує захист прав та інтересів як батьків-замовників, так і сурмам.

Потенційна сурогатна мама повинна мати позитивний досвід вагітності та пологів, бути здоровою фізично та психологічно, не мати шкідливих звичок, не страждати від хронічних захворювань або спадкових патологій. Щоб підготуватися до процедури ембріотрансферу, жінка повинна бути готова ретельно виконувати всі рекомендації лікарів, проходити потрібні медичні обстеження, гормональну терапію, регулярно моніторити стан здоров’я.

Щоб стати сурогатною мамою в Україні, потрібно звернутися до спеціалізованої клініки, що надає відповідні послуги. «Артеміда» – клініка репродуктивної медицини, яка має великий та успішний досвід у сфері сурогатного материнства.

Центр з кваліфікованим персоналом та сучасним обладнанням пропонує своїм клієнтам високий рівень якості послуг та безпеки, а також:

  • індивідуальний підхід та конфіденційність;

  • юридичну підтримку та гарантовану реєстрацію дитини;

  • комфортне проживання та повний соціальний пакет;

  • справедливу виплату та страхування.

Якщо ви хочете стати сурогатною мамою в центрі «Артеміда», вам потрібно:

  • відповідати всім зазначеним вимогам (вік 19-35 років, наявність хоча б однієї здорової дитини, позитивний резус-фактор тощо);

  • заповнити анкету на офіційному сайті клініки;

  • пройти медичне обстеження та психологічне тестування;

  • підписати угоду з батьками-замовниками та центром сурогатного материнства.

За умовами договору ви отримаєте близько € 27 000 за свою послугу. Ця сума складається з місячних стипендій, компенсацій за медичні витрати, одноразових бонусів за успішний ембріотрансфер і основної виплати після народження дитини.

1ccxuj7CVofkKK3OwfjXaTe0eCERkcn5KX2tdc3Xu3rb2QCSkGxMIBOtveOU8taoZP5pu3MAlcV2l61JOtAM2dqszRQvvwOhGrRTwx4dD_VLK110oRhkbnPTJWvfiCFXtsEuYeEcyZqivax6F6bVRCA

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сурогатне материнство #Артеміда #клініка репродуктивної медицини #сурогатна мама
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...