• Головна
  • Запорізькі поліцейські доставили мешканцям прифронтових громад “буржуйки”
18:04, 20 листопада 2023 р.

Запорізькі поліцейські доставили мешканцям прифронтових громад “буржуйки”

Поліцейські офіцери громад за ініціативи громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Патріот» привезли мешканцям Степногірської ОТГ пічки для обігріву, які виготовила нідерландська компанія «Life Line Ukraine». 

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

Правоохоронці встановили пічки в чотирьох будинках, а також у пункті незламності та поліцейській станції. Крім того, найближчим часом пічним опаленням буде забезпечено близько 10 осель.

За словами правоохоронця Андрія Хоменко, першими пічки отримали мешканці Павлівки, яка межує в чотирьох кілометрах з лінією зіткнення. 

Запорізькі поліцейські доставили мешканцям прифронтових громад “буржуйки”, фото-1

В цьому селі на даний момент проживають 11 осіб.

“Ми відвідали дві родини. Одна з них - це літнє подружжя, у них у дворі був прильот ворожого снаряду. Побило вікна, розворотило ділянку прибудинкову, пошкодило будинок”, - розповів Андрій.

Після обстрілу, подружжя вирішило жити у погребі, там і була встановлена металева піч. Їхня односельчанка живе сама і так само ховається від обстрілів у підвалі, тож її укриття також обладнали річкою.

Крім того, компактні пічки ще встановлені в укритті пункту незламності та в приміщенні поліцейської станції. 

Також під час гуманітарної місії правоохоронці подбали про доставку місцевим жителям питної води, адже в цих населених пунктах проблема з водопостачанням досі залишається невирішеною. Щоб трохи поліпшити ситуацію поліцейські привезли в кожну родину ще й ємності з рідиною. 30-літрові баклажки призначені для багаторазового користування та довготривалого зберігання.

Запорізькі поліцейські доставили мешканцям прифронтових громад “буржуйки”, фото-9
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Буржуйка #піч #поліція #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...