• Головна
  • Мешканцям будинку на проспекті Соборному, куди влучила ракета, обіцяють допомогти з ремонтами
07:31, 18 листопада 2023 р.

Мешканцям будинку на проспекті Соборному, куди влучила ракета, обіцяють допомогти з ремонтами

У Запоріжжі мешканці будинку на проспнкті Соборному, 44, який було частково пошкоджено та зруйновано внаслідок ракетного удару, отримують фінансову допомогу від міста та від донорських організацій.

Про це повідомили в міській раді. 

Зазначається, що гуманітарна організація ACTED виплатила мешканцям пошкоджених квартир понад 820 тисяч гривень (по 10 800 на людину), а БФ «Карітас Запоріжжя» допоможе людям з ремонтами.

"У частині пошкоджених квартир ремонт за рахунок фонду зробить підрядник. Ще частина власників отримає кошти на самостійне проведення ремонту. На цей час «Карітасом» погоджено відповідні заявки на суму понад 1 мільйон 156 тисяч гривень", - повідомили в мерії. 

Мешканці будинку, які мають пільги і є власниками пошкоджених квартир, також отримали з міського бюджету виплати на суму 195 тисяч гривень (по 15 тисяч на людину).  Також заплановано, що власники зруйнованих та непридатних для проживання квартир наступного тижня почнуть отримувати щомісячну допомогу по 10 тисяч. Виплати здійснюватимуться до відновлення будинку. 

Нагадаємо, в жовтні в будинок влучила ворожа ракета С-300. Один з під'їздів будинку було повністю зруйновано. Внаслідок ракетного удару загинуло 5 людей. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Обстріл #ракета #запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...