• Головна
  • У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми
13:14, 16 листопада 2023 р.

У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми

У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми

Департамент управління активами Запорізької міської ради підготував перелік проєктів рішень з 45 питань затвердження землевпорядної документації. В цьому ж пакеті рішення пропонують віддати в оренду земельну ділянку брату заступника Офісу Президента Олегу Шурмі через підконтрольну фірму ТОВ "Солар Парк Евелопмент"

Про це стало відомо під з проєктів рішень міськради, передає 061.

Мова йде про поділ земельної ділянки площею 38 га по вул. Ігоря Сікорського,313г. В 2018 всю цю земельну ділянку біля АТП вже віддавали в орендудля розташування сонячної електричної станції цій самій фірмі. Тепер посадовці провели поділ цієї земельної ділянки, роздробивши її на дві – площею в 34,7 га та 3,2 га відповідно з тим же призначенням – для розташування сонячної енергогенеруючої електричної станції, де орендарем найбільшого шматку є ТОВ «Солар Парк Девелопмент», а найменшого ТОВ «Інтеграл Пром».

У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми, фото-1

ТОВ «Солар Парк Девелопмент» зареєстровано у Запоріжжі в 2018 році. Кінцевими бенефіциарними власниками вказаний Олег Шурма (брат щаступника голови Офіса Президента Ростислава Шурми) та Андрій Чабаненко.

У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми, фото-2

Фірма «Інтеграл Пром» зареєстрована в 2021 році у Запоріжжі і також спеціалізується на виробництві електроенергії. Директоркою і власницею вказана Тетяна Воробйова. Раніше в числі бенефіціарів був вказаний Дмитро Андрійченко, який також володіє "ІНТЕГРАЛ СПЕЙС", де вказаний один номер телефону з «Інтеграл Пром»

У мерії Запоріжжя повторно пропонують віддати в оренду земельну ділянку під СЕС фірмі брата Шурми, фото-3

Цим же проєктом рішення віддають в оренду ТОВ «Тандем Капітал» земельну ділянку на 0,7 га по вул. Українській, 2-в для розташування автостоянки, земельну ділянку по Хортицькому шосе,10а віддають в оренду ТОВ «ОЛЯ» на 10 років в оренду під магазин, ПМПФ «ТЕХНО-ПОЛІС» претендує на оренду землі по вул. 8 Березня, 190 для розташування виробничо- складської бази (площа 2,3240 га) та багато іншого. Остаточне рішення буде прийнято на сесії міської ради.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі КП «Паркуванню» пропонують віддати в постійне користування 4 земельні ділянки для платних автостоянок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оренда #СЕС #земельна ділянка #оренда #землевпорядна документація #поділ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...