• Головна
  • Суміші для випічки солодощів без цукру: рецепти корисних та смачних десертів
Новини компаній
17:00, 14 листопада 2023 р.

Суміші для випічки солодощів без цукру: рецепти корисних та смачних десертів

Новини компаній

Обожнюєте випічку, але не вистачає часу на приготування улюблених солодощів? Замовляйте готові суміші для випічки від GREEN LEAF. Це швидко, дуже зручно, а також безпечно для здоров'я!

Суміші для випічки солодощів без цукру: рецепти корисних та смачних десертів , фото-1

Готові суміші для випікання солодощів GREEN LEAF мають натуральний склад на основі рисового або мигдалевого борошна й мають низьку калорійність, а також містять корисні харчові волокна. Виробник розробив особливу рецептуру сумішей без цукру, без глютену й без лактози, а також без ГМО, штучних ароматизаторів, підсилювачів смаку й інших шкідливих речовин. Солодкість десертів забезпечує натуральний підсолоджувач Солодка стевія GREEN LEAF, який містить багато корисних речовин.

Рецептури сумішей розроблені за принципами здорового харчування, тому суміші підходять веганам, людям з лактозною недостатністю, а також тим, хто прагне вести здоровий спосіб життя та слідкує за фігурою.

Як приготувати солодощі з готової суміші

За допомогою готових сумішей для випічки приготування смачних і корисних десертів займає мінімум часу: лише 5 хвилин на змішування інгредієнтів і до 30 хвилин на випікання кондитерських виробів.

Усі рецепти дуже прості:

  • коров'яче або рослинне молоко (або розтоплене масло, залежно від конкретного рецепта) і яйця (курячі або лляні) перемішати й збити;
  • додати готову суміш для випічки й добре перемішати ложкою, щоб не було грудок;
  • за бажання додати горіхи, родзинки чи фрукти та інше за своїм смаком;
  • поставити суміш випікатися в духову шафу на 20-25 хвилин (панкейки — смажити на антипригарній сковороді на повільному вогні 1-2 хвилини з кожного боку).

Завдяки простій рецептурі суміші ідеально підходять для перших спроб випікання або для приготування десертів з дітьми.

Покроковий та простий рецепт приготування кожного десерту вказаний на пакованні, тому завжди гарний результат. Купуйте готові суміші для випічки й готуйте улюблені солодощі легко та швидко!

Green Leaf пропонує широкий вибір готових сумішей для випікання:

  • суміш для брауні;
  • суміш для панкейків;
  • суміш для мафінів;
  • суміш для кексів;
  • суміш для печива.
Суміші для випічки солодощів без цукру: рецепти корисних та смачних десертів , фото-2

А для прикрашання десертів скористайтеся натуральною сумішшю для глазурі на стевії. Це 100% натуральний продукт без калорій, виготовлений на основі кокосових вершків і крохмалю з тапіоки, який не загрожує фігурі зайвими кілограмами.

Також виробник пропонує сезонну й святкову лімітовану продукцію, наприклад, суміш для випікання різдвяного пирога наразі вже доступна для замовлення на сайті.

Готові суміші для випікання смачних і корисних десертів замовляйте в інтернет-магазині GREEN LEAF з доставкою по Україні. Рекомендуємо звернути увагу на набори сумішей, адже замовлення на суму від 500 грн доставляються на відділення або поштомат Нової пошти безкоштовно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...